Του Σταύρου Αντωνίου

Την τελευταία της πνοή άφησε σήμερα μια 25χρονη, ξαφνικά, στον χώρο στάθμευσης του Παλαιού Νοσοκομείου Λεμεσού, μπροστά στα μάτια της μητέρας της.

Σύμφωνα με αστυνομικές πληροφορίες, η άτυχη 25χρονη από τη Λεμεσό είχε μεταβεί σήμερα στο Παλαιό Νοσοκομείου Λεμεσού για να την εξετάσει παθολόγος, λόγω της αδιαθεσίας που ένιωσε κατά τις τελευταίες ημέρες.

Στη συνέχεια και αφού κατευθύνθηκε με τη μητέρα της στο χώρο στάθμευσης του Παλαιού Νοσοκομείου Λεμεσού, ένιωσε έντονη αδιαθεσία κι έχασε τις αισθήσεις της, πέφτοντας στο έδαφος.

Ακολούθως κλήθηκαν νοσοκόμοι και ιατροί οι οποίοι την μετέφεραν στην αίθουσα του νοσοκομείου και άρχισαν να της παρέχουν τις πρώτες βοήθειες με σκοπό να την επαναφέρουν, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Στη συνέχεια μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος της.

Μέλη της αστυνομίας επιθεώρησαν την σορό της 25χρονης όπου διαπίστωσαν ότι δεν υπάρχουν εμφανές κακώσεις και εκδορές.

Σύμφωνα πάντως με τη μητέρας της 25χρονης, η άτυχη κοπέλα έπασχε από το σύνδρομο Down και τις τελευταίες ημέρες ένιωθε αδιαθεσία, γι’ αυτό και επισκέφτηκαν σήμερα το Παλαιό Νοσοκομείο Λεμεσού.

Ενημερώθηκε ιατροδικαστής και αύριο η ώρα 10 το πρωί θα γίνει στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού η νενομισμένη νεκροψία επί της σορού της 25χρονης.