Οι ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα επιστρέφουν στις προπονήσεις μετά από το τριήμερο ρεπό που είχαν και αρχίζουν δουλεία για το δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο την Αλκή.

Οι γαλάζιοι της Λεμεσού έχουν ένα δύσκολο πρόγραμμα αφού στους αγώνες πρωταθλήματος είναι και οι υποχρεώσεις στην Ευρώπη και στόχος είναι να έρχονται τα αποτελέσματα που όλοι θέλουν στην ομάδα της Λεμεσού σε συνδυασμό με καλό ροτέισον από τον Σωφρόνη Αυγουστή.

Η διακοπή του πρωταθλήματος λειτούργησε θετικά για τον Απόλλωνα ειδικά για κάποιους ποδοσφαιριστές που δεν έχουν την ευκαιρία να πάρουν ανάσες όπως για παράδειγμα ο Εστεπάν Σακέτι. Αυτό το μικρό διάλειμμα για τα παιχνίδια της Εθνική ήταν μία καλή ευκαιρία για να φορτίσουν μπαταρίες ενόψει δύσκολης συνέχειας τόσο στις εγχώριες διοργανώσεις όσο και Ευρώπη.

Ο Απόλλωνας έχει μπροστά του για το πρωτάθλημα Αλκή, Εθνικό Άχνας και Πάφο και θέλει το απόλυτο για να πάει με ψυχολογία στο ντέρμπι με την Ομόνοια. Στις 23 του μήνα είναι και το εκτός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο την Λυών για το Γιουρόπα Λίγκ.