Η Αστυνομία καταζητεί τέσσερα πρόσωπα για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση συνομωσίας προς διάπραξη κακουργήματος και απόπειρας φόνου, τα οποία διαπράχθηκαν στις 2/11/2017 στη Λεμεσό.  

Συγκεκριμένα, απόπειρα φόνου σημειώθηκε το βράδυ της 3ης Νοεβρίου στη Λεμεσό. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ομάδα 5 ατόμων, για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, επιτέθηκαν και τραυμάτισαν με μαχαίρι ένα 27χρονο και ένα 21χρονο. 

Οι δύο νεαροί μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου ο 27χρονος υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση, καθώς έφερε τραύμα στο άνω μέρος του στέρνου, αλλά και στη θωρακική χώρα. Βρίσκεται διασωληνομένος, σε κρίσιμη κατάσταση.

Ο 21χρονος τραυματίστηκε ελαφρά λκαι κρατήθηκε για νοσηλεία. 

Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης, εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον τεσσάρων προσώπων. Εναντίον των δύο προσώπων, εξασφαλίστηκαν εντάλματα σύλληψης και καταζητούνται, ενώ τα δύο άλλα πρόσωπα αγνώστων στοιχείων αναζητούνται.  Στοιχεία 1ου καταζητούμενου: MANINDER SINGH, 20 ετών από την Ινδία.  

Στοιχεία 2ου καταζητούμενου: GURSEWAK SINGH, 21 ετών, από την Ινδία. Στοιχεία 3ου και 4ου αναζητούνται.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό των ύποπτων προσώπων να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού (αριθμός τηλεφώνου 25805057 - 25805521) ή τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό ή τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον αριθμό 1460 ή ηλεκτρονικά μέσω της φόρμας «Καταγγελία Εγκλήματος» στο application της Αστυνομίας Κύπρου.  ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΥΠΡΟΥ - ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΠΡΟΣΩΠΟ - MANINDER SINGH banner app