Ασταθής αέρια μάζα επηρεάζει την περιοχή.

Σήµερα ο καιρός θα είναι κατά διαστήµατα συννεφιασµένος µε τοπικές βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες. Σε περιοχή καταιγίδας είναι δυνατό να σηµειωθεί χαλαζόπτωση. Οι άνεµοι θα πνέουν αρχικά κυρίως βορειοδυτικοί, για να καταστούν σταδιακά µέχρι το απόγευµα, νοτιοδυτικοί ως δυτικοί γενικά µέτριοι µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 µποφόρ και το απόγευµα παροδικά στα προσήνεµα µέχρι πολύ ισχυροί, 5 µε 6 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι γενικά λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 24 βαθµούς στο εσωτερικό γύρω στους 25 στα παράλια και στους 17 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κατά διαστήµατα συννεφιασµένος µε µεµονωµένες βροχές. Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως δυτικοί, µέτριοι και παροδικά ισχυροί, 4 µε 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι γενικά λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 15 βαθµούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 9 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το Σάββατο ο καιρός θα είναι κατά διαστήµατα συννεφιασµένος µε τοπικές βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες. Η θερµοκρασία δεν θα σηµειώσει αξιόλογη µεταβολή.

Την Κυριακή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος ενώ από το µεσηµέρι και µετά, θα παρατηρούνται τοπικά αυξηµένες νεφώσεις. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει άνοδο.

Τη ∆ευτέρα ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασµένος µε τοπικές βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει µικρή πτώση.