Ανακρινόμενος ο ιδιοκτήτης του οχήματος που περιέφερε σήμερα το πρωί αλεπού στην Πάφο, είπε ότι ο ίδιος δεν έχει οποιαδήποτε ανάμιξη στην υπόθεση αλλά ούτε κακοποίησε ποτέ οποιοδήποτε ζώο.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε στην κατάθεση του, χθες τα μεσάνυχτα επισκέφθηκε συγκεκριμένο υποστατικό στην Πάφο, σταθμεύοντας το αυτοκίνητο του έξω από αυτό.

Υποστήριξε ότι παρέμεινε στο υποστατικό δυόμιση με τρεις ώρες και ότι φεύγοντας αντιλήφθηκε τη νεκρή αλεπού στο καπό του αυτοκινήτου του.

Στο μεταξύ, η Αστυνομία εντόπισε την κοπέλα η οποία είδε και φωτογράφισε το συμβάν. Η κοπέλα αυτή κλήθηκε στην Αστυνομία για κατάθεση.

Η υπόθεση αυτή καταγγέλθηκε στην Αστυνομία το πρωί από το Σύνδεσμο Προστασίας των Ζώων, μετά που η κοπέλα τους κατήγγειλε το περιστατικό κοινοποιώντας τους τη φωτογραφία του αυτοκινήτου με το νεκρό ζώο.

Η Αστυνομία διερευνά το περιεχόμενο της κατάθεσης που έδωσε ο ιδιοκτήτης του οχήματος και άρχισε ήδη να εξετάζει ένα προς ένα τα βίντεο που κατέγραψαν τα κυκλώματα παρακολούθησης που βρίσκονται εγκατεστημένα στα καταστήματα της περιοχής που συνέβηκε το συμβάν.