Η υποψήφια των Δημοκρατικών στις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ Χίλαρι Κλίντον προηγείται με τέσσερις ποσοστιαίες μονάδες του Ρεπουμπλικανού Ντόναλντ Τραμπ, σύμφωνα με δημοσκόπηση του ABC News και της Washington Post που δημοσιεύθηκε σήμερα, μια ημέρα πριν από τη διεξαγωγή των αμερικανικών προεδρικών εκλογών.

Στη δημοσκόπηση που πραγματοποιήθηκε σε δείγμα 1.763 πιθανών ψηφοφόρων στις εκλογές, το 47% δήλωσε ότι υποστηρίζει την Κλίντον και το 43% δήλωσε πως υποστηρίζει τον Τραμπ. Η δημοσκόπηση έχει περιθώριο λάθους συν/πλην 2,5 ποσοστιαίες μονάδες, σύμφωνα με την Washington Post

Άλλη δημοσκόπηση της Bloomberg Politics-Selzer & Co που δημοσιοποιήθηκε νωρίτερα δείχνει ότι η Κλίντον προηγείται με τρεις ποσοστιαίες μονάδες του Τραμπ ενώ  δημοσκόπηση που δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα από το τηλεοπτικό δίκτυο Fox News θέλει τη Δημοκρατική Χίλαρι Κλίντον να έχει προβάδισμα 4 ποσοστιαίων μονάδων από τον Ρεπουμπλικανό Ντόναλντ Τραμπ στην κούρσα για τον Λευκό Οίκο.

Η Κλίντον έχει την υποστήριξη του 48% των ψηφοφόρων που είναι πιθανό να ψηφίσουν στις αυριανές εκλογές, έναντι 44% του Τραμπ, μετέδωσε το Fox News. Η Κλίντον είχε προβάδισμα 2 μονάδων στην προηγούμενη δημοσκόπηση του Fox News, που είχε δοθεί στη δημοσιότητα την Παρασκευή.


Πηγή: TheTOC.gr