Ασθενής χαµηλή πίεση επηρεάζει προσωρινά την περιοχή. Από την Πέµπτη θα µας επηρεάσει ασταθής αέρια µάζα. Την Πέµπτη και την Παρασκευή στην ατµόσφαιρα θα αιωρείται και σκόνη.

Σήµερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά το απόγευµα θα παρατηρούνται αυξηµένες νεφώσεις, κυρίως στην ανώτερη ατµόσφαιρα. Οι άνεµοι θα πνέουν αρχικά µεταβλητοί ασθενείς, 3 µποφόρ, για να καταστούν µέχρι το απόγευµα νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ, και παροδικά στα προσήνεµα παράλια µέχρι ισχυροί, 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι αρχικά ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη και αργότερα λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 30 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 28 στα νότια και ανατολικά παράλια και γύρω στους 26 βαθµούς στα υπόλοιπα παράλια και τα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος, κυρίως από µέσες νεφώσεις, και δεν αποκλείεται να πέσουν τοπικά ελαφρές βροχές. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βόρειοι ασθενείς, 3 µποφόρ, και τοπικά µέχρι µέτριοι, 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 16 βαθµούς στο εσωτερικό, τα νότια και ανατολικά παράλια, γύρω στους 15 βαθµούς στα υπόλοιπα παράλια και στους 13 στα ψηλότερα ορεινά.

Την Πέµπτη ο καιρός θα είναι κατά διαστήµατα συννεφιασµένος µε µεµονωµένες βροχές, ενώ το απόγευµα αναµένονται και καταιγίδες.

Την Παρασκευή και το Σάββατο ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος µε τοπικές βροχές, ενώ τις ώρες του απογεύµατος αναµένονται και µεµονωµένες καταιγίδες.

Η θερµοκρασία θα σηµειώσει σταδιακά πτώση την Πέµπτη και την Παρασκευή και θα κυµανθεί στα ίδια επίπεδα το Σάββατο.

Πηγή: ΚΥΠΕ