Στην 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος ξεχωρίζει φυσικά το μεγάλο ντέρμπι της Λεμεσού ανάμεσα στον Απόλλωνα και την ΑΕΛ με τις δύο ομάδες να θέλουν να κάνουν ποδαρικό με νίκη στο νέο έτος και φυσικά υπάρχει και το γόητρο καθώς αγωνίζονται οι δύο μεγάλες ομάδες της πόλης.  

Ο Σοφρώνης Αυγουστή δεν θα έχει στην διάθεση του τους Παπουλή και Μάγκλιτσα. Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Βάλε και η τετράδα της άμυνας θα αποτελείται από τους Ζοάο Πέδρο, Βασιλείου Γιούστε και Ρομπέρζ. Στο χώρο του κέντρου θέση θα πάρουν οι Σακέτι, Άλαν και Μαρτίνες ενώ στα φτερά της επίθεσης θα είναι οι Γιάκολις με τον Σκέμπρι και στην κορυφή ο Ζελάγια.

Από την άλλη ο τεχνικός της ΑΕΛ Μπρούνο Μπαλταζάρ δεν υπολογίζει στους Αιρόσα και Γουίλερ. Εκτός θα είναι επίσης οι Μπενίτεζ και Ηλία. Ο Βοζίνια θα είναι στο τέρμα και στην άμυνα οι  Λαφράνς, Μιτρέα στα στόπερ, και στα άκρα της άμυνας οι Τεϊσέιρα και Αβραάμ. Σοάρες και Ιρένε στο κέντρο και πιο μπρστά ο Σίλβα πιο μπροστά. Σασσί και Αλνταϊρ έχουν περισσότερες πιθανότητες για να πάρουν θέση στα φτερά της επίθεσης και κορυφή θα είναι ο Αρουαμπαρένα