Εκατοντάδες άνθρωποι βρέθηκαν χθες το βράδυ στη μεγαλύτερη αυλή της πόλης για να απολαύσουν το Faneromenis 17, ένα φεστιβάλ τεχνών που φιλοδοξεί να αλλάξει το καλοκαίρι του 2017 προσφέροντας μοναδικές πολιτιστικές εμπειρίες. 

Η αρχή του φεστιβάλ έγινε με την Katerine Duska, την ελληνοκαναδή soprano με το σκούρο ηχόχρωμα και τις soul επιρροές η οποία παρουσίασε ένα μοναδικό live. Σε αυτή την πρώτη της συναυλία/παρουσίαση στην Κύπρο κατάφερε να μαγέψει το κοινό με τους μελωδικούς της ρυθμούς μέχρι αργά το βράδυ ερμηνεύοντας singles που την έκαναν να ξεχωρίσει όπως τα «Slow», «One In A Million», «Won’t Leave» καθώς και αγαπημένες διασκευές.

Από νωρίς , το κοινό συγκεντρώθηκε στο υπαίθριο αμφιθέατρο του Πολιτιστικού Ιδρύματος της Τράπεζας Κύπρου για να παρακολουθήσουν την Duska ενώ παράλληλα πολλοί είχαν την ευκαιρία να επισκεφτούν τα Μουσεία που βρίσκονται εντός του κτηρίου καθώς, τα βράδια των παραστάσεων του φεστιβάλ, παραμένουν ανοικτά μέχρι τα μεσάνυχτα!

Ακολουθούν άλλες 17 μοναδικές βραδιές με θερινό σινεμά, χορό, θέατρο, συναυλίες και άλλα πολλά στην ωραιότερη αυλή της παλιάς Λευκωσίας.

Μάθετε περισσότερα στο www.boccf.org, facebook.com/boccf, 22 128157

Είσοδος ελεύθερη

Ta βράδια των εκδηλώσεων, τα μουσεία και οι εκθέσεις του Πολιτιστικού θα είναι ανοικτά μέχρι τα μεσάνυκτα.

fnaeimewo1.jpg

fnaeimewo2.jpg

fnaeimewo3.jpg

fnaeimewo4.jpg

fnaeimewo5.jpg

fnaeimewo6.jpg

fnaeimewo7.jpg