Η  Επαρχιακή Επιτροπή Λάρνακας του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου, σε συνεργασία με την Μπουτίκ SHE  διοργανώνουν Φιλανθρωπική Επίδειξη Μόδας την Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2017, στο Κτήμα Μακένζυ και ώρα 6:00  μ.μ.  Η όλη εκδήλωση έχει τεθεί υπό την αιγίδα του Δημάρχου Λάρνακας κυρίου Ανδρέα Βύρα και Δημάρχου Αραδίππου κύριου Ευάγγελου Ευαγγελίδη. Στην εκδήλωση θα συμμετάσχει και θα τραγουδήσει αφιλοκερδώς, ο αγαπητός  σε όλους, Χοβίγκ και θα παρουσιάσει  η fashion blogger  Γεωργία Δημητρίου. Στην εκδήλωση συμμετέχουν επίσης καταξιωμένοι ηθοποιοί.

Σκοπός της εκδήλωσης είναι η οικονομική ενίσχυση του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου έτσι ώστε να μπορεί να συνεχίσει να προσφέρει δωρεάν υπηρεσίες ανακουφιστικής φροντίδας στους καρκινοπαθείς και τις οικογένειες τους.  Το έργο του Αντικαρκινικό Σύνδεσμο Κύπρου καλύπτει ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων και υπηρεσιών όπως Ιατρική και νοσηλευττική φροντίδα, ψυχοκοινωνική στήριξη, φυσιοθεραπεία και άλλες συμπληρωματικές θεραπείες. Οι υπηρεσίες αυτές προσφέρονται μέσω στο Κέντρο Ανακουφιστικής Φροντίδας  Αροδαφνούσα , στο Ευαγόρειο Κέντρο Ημερήσιας Νοσηλείας, και μέσω της Υπηρεσίας Κατ΄ Οίκον Φροντίδας Ασθενών. Άλλες υπηρεσίες του Συνδέσμου περιλαμβάνουν τις Ομάδες Κοινωνικής Συμμετοχής και τη μεταφορά ασθενών από όλη τη Κύπρο προς τα Ογκολογικά Κέντρα στη Λευκωσία. Μέρος της αποστολής του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου είναι η διαφώτιση σε όλα τα θέματα γύρω από τον καρκίνο όπως την πρόληψη, την έγκαιρη διάγνωση, τη θεραπεία και την ανακουφιστική φροντίδα.  

Η εισφόρα για κάθε εισητήριο είναι €15 και  διατίθενται στα γραφεία του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου στην Λάρνακα. Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλώ καλέστε στο τηλ. 24654921