Μια υπόθεση που κατάφερε να ενώσει την Κύπρο και να την κάνει μια οικογένεια, η απαγωγή της 4χρονης Μαρίε-Ελένης, έφτασε στο τέλος της. 

Από χθες το απόγευμα, η μικρή βρίσκεται στα χέρια της μητέρας της, ύστερα από σχεδόν 6 μήνες, προκαλώντας ρίγη συγκίνησης ανά το παγκύπριο, ενώ ο απαγωγέας πατέρας της μικρής βρίσκεται στα χέρια των Νορβηγικών αρχών.

Στην εφημερίδα "Φιλελεύθερος" μίλησε η γιαγιά της 4χρονης, Γιαννούλα Ιωάννου, η οποία εμφανώς συγκινημένη σημείωσε «Η χαρά μας είναι απερίγραπτη και η συσσωρευμένη ένταση των 166 ημερών έφυγε».

«Σημασία έχει πως το μωρό είναι καλά και τώρα απλά τελειώνει ένας Γολγοθάς που άρχισε από τον Απρίλιο. Ήταν ένα κακό όνειρο και τελείωσε». 

Η κ. Ιωάννου πρόσθεσε πως το μόνο που απέμεινε για να επιστρέψει το εγγονάκι της στην Κύπρο μαζί με την κόρης της είναι κάποιες διατυπώσεις που πρέπει να γίνουν από τις αρχές της Νορβηγίας. 

Δείτε επίσης: Φωτογραφία από την συγκινητική στιγμή που η Marie Eleni συνάντησε τη μητέρα της

Δείτε επίσης: Παραδόθηκε στη μητέρα της η Μαριέ – Ελένη

Μαζί με τη μητέρα στο Όσλο βρίσκεται και η δικηγόρος Λώρα Στυλιανού, η οποία σημείωσε πως το παιδί είναι καλά στην υγεία του και πολύ χαρούμενο που επέστρεψε στην αγκαλιά της μητέρας του. 

«Είναι και οι δύο ευτυχισμένες που είναι μαζί τώρα», σημείωνε η κ. Στυλιάνου. 

Δείτε επίσης: Σύντομα στην Κύπρο η Μαριέ Ελένη με την μητέρα της – Συγκινητικές στιγμές στην επανασύνδεση τους

Αυτό φαίνεται και από τη φωτογραφία που έχει διαρρεύσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, που δείχνει την συγκλονιστική στιγμή που μητέρα και κόρη αγκαλιάζονται για πρώτη φορά μετά από τόσο καιρό. Στο Όσλο βρίσκονται επίσης και φίλοι της μητέρας. 

Παράλληλα, ο δικηγόρος της μητέρας, Λάρης Βραχίμης, μιλώντας στην εκπομπή του TVONE "Ενημέρωση Τώρα" σημείωσε πως ο πατέρας ήταν συνεχώς δραστήριος και γι' αυτό το λόγο κατάφερε να φτάσουν στη Νορβηγία. 

Ο κ. Βραχίμης σημείωσε πως ο πατέρας σχεδίαζε την απαγωγή εδώ και χρόνια. 

ΠΗΓΗ: Φιλελεύθερος