Με ένα ξεχωριστό τρόπο γιόρτασαν και φέτος στην Πάφο οι χειμερινοί κολυμβητές του σωματείου «Βρυσούθκια Κέλπετρη», τον ερχομό του νέου χρόνου.

Την Πρωτοχρονιά οι κολυμβητές, στα αγαπημένα τους Δημοτικά Μπάνια, κατάφεραν να βάλουν Άγιους Βασίληδες  μέσα στο βυθό της θάλασσας και ...αναδύθηκαν ξαφνικά στη στεριά, με «επικεφαλής» έναν γαλάζιο Άγιο Βασίλη, ο οποίος συμβόλιζε το χρώμα της θάλασσας, δημιουργώντας με αυτό τον τρόπο ένα μοναδικό σκηνικό.

 Ο γαλάζιος Άγιος Βασίλης μοίρασε δώρα στα μικρά παιδιά των κολυμβητών και ευχήθηκε σε όλους κάθε καλό.

«Στο σωματείο μας,  μας αρέσει να πρωτοτυπούμε και μέσα σε αυτά τα πλαίσια, αποφασίσαμε φέτος να εμφανίσουμε Άγιους Βασίληδες να αναδύονται από τον βυθό της θάλασσας» ανέφερε ο πρόεδρος των χειμερινών κολυμβητών Πάφου, Ματθαίος Ιεροκηπιώτης.

«Παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες, είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι, αφού τα καταφέραμε και πετύχαμε να κλέψουμε και πάλι τις εντυπώσεις» πρόσθεσε.

Ο κ. Ιεροκηπιώτης ευχαρίστησε θερμά τους φίλους κολυμβητές και όχι μόνο, οι οποίοι αγκάλιασαν με ξεχωριστή θέρμη άλλη μια εκδήλωση του Σωματείου και τους  διαβεβαίωσε ότι θα συνεχίσουν με ακόμη μεγαλύτερο ζήλο να τους προσφέρουν παρόμοιες εκδηλώσεις στο άμεσο μέλλον.

Στην όμορφη γιορταστική εκδήλωση, προσφέρθηκαν χριστουγεννιάτικα εδέσματα στη σχάρα, κάστανα, άφθονο ποτό και  μουσική  με τη διασκέδαση που μόνο οι χειμερινοί κολυμβητές ξέρουν να δημιουργούν. 

Τη βασιλόπιτα έκοψε ο δημοτικός σύμβουλος και χειμερινός κολυμβητής Νίκος Σιμιλλίδης, ο οποίος  ευχαρίστησε τους κολυμβητές της Πάφου, για την προσφορά τους στα κοινά.

Εξέφρασε δε την ικανοποίηση του που οι χειμερινοί κολυμβητές αυξάνονται χρόνο με το χρόνο.

Ο πρόεδρος του σωματείου, Ματθαίος Ιεροκηπιώτης στον απολογισμό του, αναφέρθηκε στις πολλές εκδηλώσεις που έγιναν μέχρι σήμερα, αλλά και σε αυτές που θα ακολουθήσουν.