Η DHL Express Κύπρου, παραμένει πιστή στη δέσμευσή της για στήριξη της κοινωνίας, συμβάλλοντας ενεργά στην προσπάθεια του “Hope For Children” CRC Policy Center. Με στόχο να προσφέρει χαρά και στήριξη κατά τη διάρκεια των εορτών, ανέλαβε την μεταφορά των «Πακέτων Αγάπης» σε οικογένειες που αντιμετωπίζουν οικονομικές ή άλλες δυσκολίες. 

Ο Γενικός Διευθυντής της DHL Express Κύπρου, κ. Βαλεντίνος Πιριπίτσης, εκτελώντας χρέη Άγιου Βασίλη μπήκε μαζί με τα ξωτικά του στο κίτρινο βαν της εταιρίας, και με πολλή συγκίνηση, παρέδωσαν τα πακέτα και χάρισαν χαμόγελα στους συνανθρώπους μας. Ο κ. Πιριπίτσης, τόνισε την σημασία της στήριξης του έργου, δηλώνοντας: «Το έργο που επιτελεί το “Hope For Children” CRC Policy Center είναι πραγματικά αξιοθαύμαστο και θεωρώ ότι είναι ευθύνη μας να συμβάλουμε σ’ αυτό με όποιο τρόπο μπορούμε. Η στήριξη των οικογενειών που αντιμετωπίζουν δυσκολίες βρίσκεται στο επίκεντρο της κοινωνικής μας δραστηριότητας και το συναίσθημα της προσφοράς είναι πραγματικά απερίγραπτο. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που είμαστε μέρος αυτής της προσπάθειας, για να κρατήσουμε τη μαγεία των γιορτών ζωντανή γι’ αυτά τα παιδιά».  

Η πρωτοβουλία αυτή, εμπίπτει στα πλαίσια του «Προγράμματος Εξάλειψης της Παιδικής Φτώχειας» που υλοποιεί το “Hope For Children” CRC Policy Center, με σκοπό να χαρίσει χαρά και χαμόγελα στις οικογένειες οι οποίες έχουν πληγεί από την οικονομική κρίση. Η προσπάθεια αυτή ξεκίνησε το 2013 και από τότε παρόμοιες ενέργειες αποστολής πακέτων, γίνονται 2-3 φορές τον χρόνο. Η DHL Express Κύπρου ήταν από την αρχή δίπλα στο “Hope For Children” CRC Policy Center προσφέροντας ενεργά και υποστηρίζοντας τις ανάγκες του προγράμματος.

DHL – Η εταιρεία Logistics για τον κόσμο

Η DHL είναι ηγέτιδα εταιρεία παγκοσμίως στον κλάδο των logistics και CEP, και «Η εταιρεία Logistics για τον κόσμο». Η DHL παρέχει υπηρεσίες διεθνών ταχυμεταφορών (express), αεροπορικές και θαλάσσιες μεταφορές, οδικές και σιδηροδρομικές μεταφορές, μεταφορές εφοδιαστικής αλυσίδας καθώς και υπηρεσίες contract και e-commerce κατά τη διάρκεια της εφοδιαστικής αλυσίδας. Με ένα διεθνές δίκτυο που συνδέει περισσότερες από 220 χώρες και γεωγραφικές περιοχές και με περίπου 325.000 υπαλλήλους παγκοσμίως, προσφέρει στους πελάτες της υψηλή ποιότητα υπηρεσιών και γνώση των τοπικών αγορών για την ικανοποίηση όλων των αναγκών τους σχετικά με την εφοδιαστική αλυσίδα. Το πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της DHL περιλαμβάνει δράσεις σχετικές με την προστασία του περιβάλλοντος, τη διαχείριση καταστροφών και την εκπαίδευση.

Η DHL ανήκει στον Όμιλο Γερμανικών Ταχυδρομείων DHL (Deutsche Post DHL). Τα έσοδα του Ομίλου ξεπέρασαν τα 59 δισ. ευρώ το 2015.

Για περισσότερες πληροφορίες: www.dpdhl.com  


dhlaoid1.JPG

dhlaoid2.JPG