Επειδή η πρόληψη είναι τρόπος ζωής και όχι σχήμα λόγου, η ασφαλιστική εταιρεία EuroLife, μέσα στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης «Πρόληψη», προσκάλεσε το κοινό το Σάββατο 13 Μαΐου, στο The Mall of Cyprus, σε μια πρωτότυπη ημέρα δράσης και ενημέρωσης για θέματα διατροφής, υγείας, άθλησης και περιβάλλοντος.

Ο ισόγειος χώρος του The Mall of Cyprus διαμορφώθηκε με τον πιο δημιουργικό τρόπο σε ένα χώρο αλληλεπίδρασης, δημιουργίας και ενημέρωσης, όπου κάθε θεματολογία είχε τις δικές της ενέργειες, δίνοντας στο κοινό τη δυνατότητα να απολαύσει μια ολοκληρωμένη εμπειρία, λαμβάνοντας μέρος σε διάφορες δραστηριότητες, που τους έφερνε πιο κοντά στα θέματα της πρόληψης.

Η εκδήλωση στέφθηκε με ιδιαίτερη επιτυχία, αφού μικροί και μεγάλοι, μέσα από διάφορες διαδραστικές δραστηριότητες ήρθαν σε επαφή με σημαντικούς πυλώνες που αφορούν τη μεσογειακή διατροφή και την απόκτηση υγιούς διατροφικής συμπεριφοράς, την έμπρακτη προστασία του περιβάλλοντος, τη σωστή και ασφαλή χρήση του ποδηλάτου, αλλά και τη διακοπή του καπνίσματος.

Παράλληλα, στην εκδήλωση απονεμήθηκε το βραβείο στο δημοτικό σχολείο Ψημολόφου, μέσα στο πλαίσιο του διαγωνισμού “Χάρτης χλωρίδας” που έγινε ανάμεσα σε 70 σχολεία, σε συνεργασία με τον Μη Κυβερνητικό Οργανισμό Cymepa και την EuroLife, κάνοντας γονείς και μαθητές ιδιαίτερα περήφανους.

Στόχος της EuroLife είναι να συνεχίσει να αναπτύσσει και να πραγματοποιεί δράσεις και ενέργειες που αφορούν την πρόληψη σε καίρια ζητήματα της καθημερινότητας μας που μπορούν να κάνουν τη ζωή μας καλύτερη. Γιατί η πρόληψη δεν είναι σχήμα λόγου. Είναι τρόπος ζωής! 

eurolsiskjdiiki22.jpg

eurolsiskjdiiki11.jpg