Χρηματική εισφορά προσέφερε η ExxonMobil/Εsso Κύπρου στον Παγκύπριο Σύνδεσμο για παιδιά με καρκίνο και Συναφείς Παθήσεις “Ένα Όνειρο Μια Ευχή» μέσα στο πλαίσιo των προγραμμάτων Κοινωνικής Ευθύνης της εταιρείας και συγκεκριμένα κάτω από το   Βραβείο Ασφαλείας Πρατηριούχων και Συνεργατών της Εταιρείας.  

 Βάσει του θεσμού αυτού, Πρατηριούχοι και Συνεργάτες της ExxonMobil/Εsso Κύπρου  προτείνουν φιλανθρωπικά ιδρύματα που επιτελούν κοινωφελές έργο και τα οποία επωφελούνται των ποσών που εισφέρει η Εταιρεία,  εφόσον οι ίδιοι εργάζονται σε πλαίσια ασφάλειας.

Ο Σύνδεσμος  «Ένα Όνειρο Μια Ευχή»  ιδρύθηκε το 1997 από μια ομάδα γονιών και φίλων παιδιών  που υποφέρουν από καρκίνο, λευχαιμία και άλλες αιματολογικές παθήσεις.  Όλα τα μέλη προσφέρουν τις υπηρεσίες τους εθελοντικά και αφιλοκερδώς ενώ σκοπός του συνδέσμου είναι η εκπλήρωση ευχών των παιδιών, η οικονομική υποστήριξη των οικογενειών τους και η παροχή ψυχολογικής υποστήριξης στα παιδιά και στο οικογενειακό τους περιβάλλον.

Το στιγμιότυπο είναι από την παράδοση της επιταγής στον Πρόεδρο του Συνδέσμου κ. Γιώργο Πενηνταέξ από τον κ. Χρήστο Παντελίδη, Διευθυντή Asset Management της ExxonMobil/Esso Κύπρου (κέντρο).  Παρόντες επίσης ο κ. Γιώργος Μακρής της G.I. Makris Ikodomiki Ltd,  Συνεργάτης της Εταιρείας, ο οποίος είχε προτείνει το Σύνδεσμο (αριστερά)  και η κα  Κάσια Χρυσοστόμου  της ExxonMobil/Esso Κύπρου.