Χρηματική εισφορά προσέφερε η ExxonMobil Κύπρου στο “Φιλανθρωπικό Σωματείο ΑΛΚΥΟΝΙΔΕΣ» μέσα στο πλαίσια των προγραμμάτων Κοινωνικής Ευθύνης της εταιρείας.

Συγκεκριμένα η  ExxonMobil Κύπρου είναι χορηγός της φιλανθρωπικής συναυλίας που διοργανώνεται από το Σωματείο στις 30 Ιουνίου στο Σκαλί Αγλαντζιάς,  με την γνωστή  Ελληνίδα τραγουδίστρια Ελεωνόρα Ζουγανέλη.  Στόχος είναι η συλλογή χρημάτων για το φιλανθρωπικό έργο του σωματείου.

Το “Φιλανθρωπικό Σωματείο ΑΛΚΥΟΝΙΔΕΣ” ιδρύθηκε το 1998 και είναι μη κερδοσκοπικός οργανισμός.  Σήμερα στηρίζει οικονομικά πέραν των 1000 απόρων ή χαμηλόμισθων οικογενειών με κουπόνια τροφίμων, κάλυψη άλλων απαραίτητων βιοποριστικών εξόδων, στήριξη φοιτητών για συμπλήρωση των σπουδών τους, μετάβαση παιδιών στο εξωτερικό για θεραπεία, καθώς και  δωρεάν διαμονή ασθενών και συγγενών τους στο Λονδίνο σε χώρο φιλοξενίας όσο καιρό το απαιτεί η θεραπεία τους.

Το στιγμιότυπο είναι από την παράδοση της χορηγίας στην Πρόεδρο του Σωματείου κα. Γεωργία Πολυβίου (δεξιά), από τις κυρίες  Κάσια Χρυσοστόμου και την Μαρία Κολοκάση εκ μέρους της ExxonMobil Κύπρου.