Σε Vinology μετονομάζεται η κάβα La Maison Du Vin που λειτουργεί εδώ και 13 χρόνια στη Λευκωσία, συνεχίζοντας να προμηθεύει το κυπριακό κοινό και ιδιαίτερα τους οινολάτρεις με εκλεκτές ετικέτες κρασιών, τόσο από την εγχώρια αγορά, όσο και από το εξωτερικό. Η κάβα La Maison Du Vin στη Λεμεσό διατηρεί την ονομασία της και συνεχίζει κανονικά τη λειτουργία της.

Η κάβα Vinology, με νέα φιλοσοφία υπόσχεται μέσα από την πολύχρονη εμπειρία που έχει αποκομίσει από τη λειτουργία του La Maison Du Vin, να συνεχίσει να αποτελεί την κορυφαία επιλογή στον τομέα του κρασιού στη Λευκωσία, με ετικέτες από τους καλύτερους οινοποιούς του κόσμου, όπως Ruinart, E. Guigal, A. Gaja, A. Bichot, L. Jadot, Alpha Estate και Casa Lapostolle.

To Vinology θα συνεχίζει να στηρίζει και τους Κύπριους οινοπαραγωγούς, με τη συνεχή προώθηση της αναβαθμισμένης ποιότητας των κυπριακών κρασιών, ενώ παράλληλα θα διαθέτει κρασιά από σχεδόν όλες τις σημαντικές περιοχές παραγωγής κρασιού στον κόσμο, από χώρες όπως Γαλλία, Ιταλία, Ισπανία, Ελλάδα, Χιλή, Αργεντινή, Νέα Ζηλανδία, Λίβανο και Καλιφόρνια. Παράλληλα, μέσα από συνεχή έρευνα για τις ανάγκες της κυπριακής αγοράς, το Vinology στοχεύει στο εγγύς μέλλον να διευρύνει την γκάμα των προϊόντων του στον τομέα του κρασιού και των οινοπνευματωδών ποτών.

Με επαγγελματισμό και άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό, η κάβα Vinology θα βρίσκεται συνεχώς δίπλα στους πελάτες της, όχι μόνο εντός τους καταστήματος, αλλά και με διάφορες εκδηλώσεις, όπως παρουσιάσεις κρασιών από παγκοσμίου φήμης οινοπαραγωγούς, γευσιγνωσίες, εξειδικευμένα γεύματα, παρουσιάσεις και σεμινάρια.

Ο Διευθυντής της κάβας Vinology κ. Κώστας Κυριακίδης, δήλωσε: «Eδώ και 13 χρόνια, μαζί με τον Βικτώρ Παπαδόπουλο, προωθούμε την κουλτούρα του κρασιού στην Κύπρο και έχουμε καθιερώσει τις κάβες La Maison Du Vin ως σημαντικό προορισμό για τους λάτρεις του κρασιού και όχι μόνο. Πλέον, μέσω του Vinology θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε στους πελάτες μας μια ευρεία επιλογή εξαιρετικών κρασιών και άλλων οινοπνευματωδών ποτών που  εξυπηρετούν όλα τα γούστα και προϋπολογισμούς, σε συνδυασμό με την άριστη εξυπηρέτησή μας».

Από πλευράς του ο Διευθυντής του La Maison Du Vin, κ. Βικτώρ Παπαδόπουλος ανέφερε: «Με τον Κώστα Κυριακίδη διατηρούμε μια μακροχρόνια και άψογη συνεργασία. Η συνεργασία μας συνεχίζεται και έχει τεθεί σε νέα βάση και είμαι σίγουρος, ότι η κάβα Vinology θα αποτελέσει το συνεχιστή του έργου του La Maison Du Vin στη Λευκωσία».

Για περισσότερες πληροφορίες info@vinologie.com.cy. Tηλ: 22 44 22 35.

photostudio-1501843364304.jpg