Μεγάλο ντόρο έχει προκαλέσει τις τελευταίες ώρες η είδηση πως η πολυαγαπημένη γιαγιά της πασίγνωστης κόμισσα Βανέσας Pomboni, νοσηλευόταν  στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού.

Σύμφωνα με την κόμισσα, το βράδυ της Κυριακής, η γιαγιά της έχασε τις αισθήσεις της, με αποτέλεσμα να την μεταφέρουν με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού.

Όταν μετέβη στο νοσοκομείο για να την δει, η εικόνα που αντίκρισε την έκανε έξαλλη, καθώς όπως μας ανέφερε χαρακτηριστικά «Στα νοσοκομεία της Κύπρου πας για να πεθάνεις και όχι για να ζήσεις». «Ήθελα από την πρώτη στιγμή να την πάρω και να φύγουμε»

Όπως μας ανέφερε η Βανέσα  Pomboni, η τουαλέτα του δωματίου, ήταν αρκετά λερωμένη, με αποτέλεσμα να μην μπορούν οι ασθενείς να την χρησιμοποιήσουν.

15941648-1783335205224695-792105619-n.jpg

Μάλιστα, άξιον αναφοράς, είναι το γεγονός,  σύμφωνα με την ίδια ότι όταν την αναγνώρισαν, γιατρός και νοσοκόμα της ζήτησαν δανεικά καθώς και αστρολόγο για προσωπικά τους θέματα.

Μετά από όλα αυτά που αντίκρισε στο Νοσοκομείο, η Κόμισσα μετέφερε με ασθενοφόρο την πολυαγαπημένη της γιαγιά ηλικίας 102 ετών, σε ιδιωτικό νοσοκομείο. 

Η Βανέσσα Pomboni κάνει λόγο για την κακή συμπεριφορά των νοσηλευτών και των γιατρών, καθώς και για τα σπασμένα κρεβάτια, που υπάρχουν. 

giagia2.jpg

«Ψάχναμε τους νοσηλευτές να φέρουν νερό στη γιαγιά μου και δεν τους βρίσκαμε, ακόμη και οι εποχές που ζούσαν στην Αρχαία Αίγυπτο, ήταν καλύτερες ιατρικά και πιο εξελιγμένες». 
vanesa.jpg