Στο Tvonenews μίλησε η μητέρα της 17χρονης μαθήτριας με ειδικές αναπηρίες, η οποία ακόμη δεν έχει εγγραφεί κανονικά στο σχολείο για να ξεκινήσει μαθήματα.

Η μητέρα της 17χρονης εξηγεί την κατάσταση στο Tvonenews, σημειώνοντας πως το παιδί καθημερινά ρωτά γιατί δεν πάει σχολείο. 

«Η κόρη μου έχει αντίληψη. Καταλαμβαίνει ότι κάτι δεν πάει καλά και με ρωτά καθημερινά γιατί δεν πάει σχολείο», σημειώνει η μητέρα. 

Η μητέρα ισχυρίζεται πως το πρόβλημα δημιουργήθηκε όταν η Διευθύνση του σχολείου συμπεριφερόταν με άσχημο τρόπο στη μαθήτρια, ενώ σύμφωνα με την καταγγελία, το γεγονός πως είναι από μονογονεϊκή οικογένεια δυσκολεύει την κατάσταση. 

«Είμαι μόνη μου. Παίρνω άδειες άνευ απολαβών για να φροντήσω την κόρη μου», σημειώνει η μητέρα, ενώ κληθείς να σχολιάσει το ενδεχόμενο να πάει η κόρη της σε άλλο σχολείο, η μητέρα δήλωσε χαρακτηριστηκά «Η κόρη μου έχει δεθεί πολύ και με τους καθηγητές και με τους μαθητές, αλλά και με το διευθυντή. Είναι δύσκολο για αυτή να αλλάζει συνεχώς σχολεία και παραστάσεις».