Κύπρια δικηγόρος που εμφανίζεται ως  «ζάμπλουτη» και  άτομο με μεγάλη ισχύ εμπλεκόμενη σε πολιτικές διεργασίες και πάροχος συμβουλών από τον Κόφι Ανάν μέχρι τον πρώην Πρόεδρο της Δημοκρατίας μακαριστό Τάσο Παπαδόπουλο και τον πρώην Τουρκοκύπριο ηγέτη Ραούφ Ντενκτάς είναι η νούμερο ένα καταζητούμενη των ελβετικών Αρχών.

Οι Ελβετικές Αρχές που δεν κάνουν «σκόντο» σε τέτοιες υποθέσεις ζητούν από την ΕΛ.ΑΣ. τη σύλληψη και την έκδοσή της, προκειμένου να εξεταστεί για μεγάλη υπόθεση υπεξαίρεσης που αφορά 915 κιλά χρυσού και 57 εκατομμύρια ευρώ! Παρόμοιο ένταλμα σύλληψης εκδόθηκε και για το σύζυγό της ιδιοκτήτη της ΚΑΕ ‘Αρης Νίκο Λάσκαρη, ο οποίος μάλιστα συνελήφθη στις 15 Ιουνίου 2017 και οδηγήθηκε στη ΓΑΔΑ. Στη συνέχεια, όμως, αφέθηκε ελεύθερος, αφού έχει ελληνική υπηκοότητα και για τα αδικήματα που του προσάπτουν οι Ελβετοί θα δικαστεί στην Ελλάδα.  

Η δικηγόρος καταζητείται αφού αυτή έχει κυπριακή καταγωγή και όταν συλληφθεί θα τεθεί υπό την εποπτεία των Αρχών.  

Η γνωριμία της Κύπριας δικηγόρου και του ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Άρης με Λετονό επιχειρηματία που ειδικεύεται στο χρυσό αποτέλεσε… παγίδα τελικά, αφού ο Λετονός αντιλήφθηκε ότι οι «συνεργάτες» του κατάφεραν να του αποσπάσουν ποσό 57.280.599 ευρώ προκειμένου να μεσολαβήσουν δήθεν για νέες αγορές ποσοτήτων χρυσού, αλλά και 915 κιλά χρυσού, τα οποία στάλθηκαν για δήθεν φύλαξη στην ελβετική εταιρεία CALIXIS AG. Η απάτη έγινε μέσω offshore Εταιρειών.

Η χλιδή – Ναύλωσαν ελικόπτερο για Αρχιεπίσκοπο

Η δικηγόρος και ο σύζυγός της που σύμφωνα με ελλαδικά δημοσιεύματα θέλει να καταστήσει τη Θεσσαλονίκη παγκόσμιο αθλητικό κέντρο είναι τρελαμένοι με τη χλιδή. Αυτό φαίνεται μέσα από το πολυσυζητημένο γάμο τους όπου βρέθηκαν  πολυτελείς θαλαμηγοί, μαύρα τζιπς και φορτωμένα κοντέινερ να πηγαινοέρχονται στους δρόμους και στις πλαζ!  

Παραλίες μετατράπηκαν σε συναυλιακούς χώρους για να φιλοξενήσουν τον Αντώνη Ρέμο, τις Μelisses και άλλα συγκροτήματα. Παράλληλα, ναυλώθηκε και ελικόπτερο για να μεταφέρει τον Αρχιεπίσκοπο της Κύπρου Χρυσόστομο, προκειμένου να τελέσει το μυστήριο». 

Πηγή: paraskinio.gr