Κοντά στα παιδιά, τους συνανθρώπους μας, τους πρόσφυγες, την Υγεία, τη Χαρά και το πνεύμα της ανταπόδοσης κι αγάπης, στάθηκε και φέτος περήφανα η Microsoft Κύπρου. Με εκδηλώσεις εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, δράσεις,  συμμετοχή και ηχηρή παρουσία, ο κολοσσός συμπαραστάθηκε και τίμησε εμπράκτως ανθρώπους κι αξίες.

Δίπλα στον εθελοντισμό και την εκπλήρωση αυξημένης ανάγκης για αιμοδοσία, ειδικά τούτες τις γιορτινές μέρες, οι εργαζόμενοι στην Microsoft Κύπρου έδωσαν αίμα, μια κίνηση που σκοπεύει η εταιρεία να καθιερώσει και να πραγματοποιεί ακόμη πιο συχνά.

Η Microsoft Κύπρου ήταν όμως χορηγός και μιας ιδιαίτερης όσο και επίκαιρης εκδήλωσης, ενάντια στον Σχολικό Εκφοβισμό. Με τίτλο “Unite Against Bullying” στήριξε τα συνολικά 220 παιδιά που ένωσαν τις φωνές τους από 5 διαφορετικά σχολειά για το “Hope for Children”, CRC Policy Center. Η μουσική εκδήλωση τελέστηκε υπό την αιγίδα του Γιώργο Θεοφάνους, Πρέσβη Καλής Θελήσεως του “Hope for Children”.

Κανένα παιδί και καμία οικογένεια να μη μείνει χωρίς τα απαραίτητα, ώστε να μπορέσουν κι αυτά να χαρούν αυθεντικά τις γιορτές. Υπό το μήνυμα «Υιοθετήστε μια οικογένεια τα Χριστούγεννα» διοργανώθηκε εκστρατεία από το Παγκύπριο Συντονιστικό Συμβούλιο Εθελοντισμού, με την ενεργή συμμετοχή και υποστήριξη της Microsoft Cyprus. Κατά τη διάρκεια της εκστρατείας μοιράστηκαν κουπόνια γνωστής υπεραγοράς για την απόκτηση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης.

Η Microsoft βρέθηκε και στο πλευρό των προσφύγων που φιλοξενούνται στην Κοφίνου, κατά την ημέρα “Refugee Fun Day at Kofinou Camp” της Global Shapers, προσφέροντας τετράδια και στυλό σε όλους τους συνανθρώπους μας που έχουν αναγκαστεί να εγκαταλείψουν τις πατρίδες τους.

Η Microsoft Κύπρου συνεχίζει δυναμικά, με ενθουσιασμό και συνέπεια το έργο συμπαράστασής της προς ανθρώπους και αξίες, σεβόμενη τις αρχές που διέπουν τη φιλοσοφία της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης. Μάλιστα, σε αυτό το πλαίσιο, είναι υποψήφια στην κατηγορία «Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης» για τα IΝ Business Awards 2016.