Η νέα ταινία του Θοδωρή Αθερίδη, έχει επίσημο website και Facebook page, για να την γνωρίσεις καλύτερα!

Ενάμιση μήνα πριν την προβολή της στους ελληνικούς κινηματογράφους, η νέα ταινία του Θοδωρή Αθερίδη, «Τέλειοι Ξένοι», συνεχίζει να δημιουργεί εντυπώσεις. Η επιτυχία της προηγούμενης ταινίας του σκηνοθέτη, «Από Έρωτα», το all star cast, και η θεματολογία, συνηγορούν στο γεγονός αυτό.

Tο επίσημο website της ταινίας (www.teleioi-ksenoi.gr) και το official page της στο Facebook (www.facebook.com/teleioiksenoi) δημιουργήθηκαν και «τρέχουν» ήδη.

Στο website μπορείτε να ενημερωθείτε για τα πάντα σχετικά με την πιο αναμενόμενη ελληνική ταινία της χρονιάς: σύνοψη, cast, trailers, clips, φωτογραφίες και μία πρώτη γνωριμία με τους χαρακτήρες, βρίσκονται στη διάθεση σας με ένα κλικ.

Στο αντίστοιχο official page του Facebook, σας περιμένει πλούσιο φωτογραφικό υλικό και video από τα γυρίσματα, ενώ καθημερινά, ο σκηνοθέτης Θοδωρής Αθερίδης παρουσιάζει το δικό του Ημερολόγιο, προσφέροντας μία αποκαλυπτική και, ενίοτε, κωμική ματιά στην διαδικασία των γυρισμάτων.

Η ιστορία αφορά ένα μπαράζ αποκαλύψεων μεταξύ επτά φίλων, οι οποίοι αποφασίζουν να παίξουν ένα επικίνδυνο παιχνίδι: να μοιραστούν μεταξύ τους όλες τις κλήσεις και τα μηνύματα που έρχονται στα κινητά τους…Θα μπορέσουν να ζήσουν με τα συγκλονιστικά, πιπεράτα μυστικά που αποκαλύπτονται;

Ο ίδιος ο Θοδωρής Αθερίδης, η Σμαράγδα Καρύδη, ο Άλκις Κούρκουλος, η Μαρία Ναυπλιώτου, ο Μάκης Παπαδημητρίου, ο Γιάννος Περλέγκας, η Ευαγγελία Συριοπούλου και η Χριστίνα Βαρώτσου (φιλική συμμετοχή) συνθέτουν το all star cast.

Η ταινία κυκλοφορεί στις 15 Δεκεμβρίου από την Odeon.

http://bit.ly/2flnHPA

Σενάριο - Σκηνοθεσία  

Θοδωρής Αθερίδης

Παραγωγοί       

VIEWMASTER FILMS

FEMEWAY LTD

WORD OF MOUTH

ΕΡΤ

NOVACINEMA

PES SUNSHINE

Ηθοποιοί           

Θοδωρής Αθερίδης

Σμαράγδα Καρύδη

Άλκις Κούρκουλος

Μαρία Ναυπλιώτου

Μάκης Παπαδημητρίου

Γιάννος Περλέγκας

Ευαγγελία Συριοπούλου

Χριστίνα Βαρώτσου (φιλική συμμετοχή)

Διεύθυνση Φωτογραφίας         

Γιώργος Αργυροηλιόπουλος G.S.C.

Σκηνογράφος - Ενδυματολόγος              

Εύα Νάθενα

Μοντάζ               

Λάμπης Χαραλαμπίδης

Διανομή             

ODEON

Χορηγοί              

FIX HELLAS

GREEN COLA

Χορηγοί Επικοινωνίας 

MADAME FIGARO

HELLO!

101.3 ΔΙΕΣΗ


Τέλειοι Ξένοι

Θοδωρής Αθερίδης, Σμαράγδα Καρύδη, Άλκις Κούρκουλος, Μαρία Ναυπλιώτου, Μάκης Παπαδημητρίου, Γιάννος Περλέγκας και Ευαγγελία Συριοπούλου – το καστ της νέας δραμεντί «Τέλειοι Ξένοι» είναι μόνο ένας από τους λόγους για τους οποίους θεωρείται ήδη η πιο πολυαναμενόμενη ελληνική παραγωγή της χρονιάς! Μετά την επιτυχία του «Από Έρωτα», ο Θοδωρής Αθερίδης σκηνοθετεί ένα μπαράζ αποκαλύψεων μεταξύ επτά φίλων, οι οποίοι αποφασίζουν να παίξουν ένα επικίνδυνο παιχνίδι: να μοιραστούν μεταξύ τους όλες τις κλήσεις και τα μηνύματα που έρχονται στα κινητά τους…Θα μπορέσουν να ζήσουν με τα συγκλονιστικά, πιπεράτα μυστικά που αποκαλύπτονται;

Σκηνοθεσία: Θοδωρής Αθερίδης

Ηθοποιοί: Θοδωρής Αθερίδης, Σμαράγδα Καρύδη, Άλκις Κούρκουλος, Μαρία Ναυπλιώτου, Μάκης Παπαδημητρίου, Γιάννος Περλέγκας, Ευαγγελία Συριοπούλου


telioeioer1.jpg