Μία συγκλονιστική εξομολόγηση έκανε η Ζήνα Κουτσελίνη, μέσα από την εκπομπή "Αλήθειες με τη Ζήνα", με αφορμή τα γενέθλια της μονάκριβης κορούλας της, Έμμας.

Η γνωστή παρουσιάστρια μίλησε για τους επτά δύσκολους μήνες της εγκυμοσύνης της (καθώς το παιδί της ήρθε πρόωρα στον κόσμο), τους οποίους πέρασε ξαπλωμένη σε ένα κρεβάτι, τον αγώνα της να γίνει μητέρα και το όνειρο εκείνο που την σημάδεψε.

«Κάθε μέρα νόμιζα πως δεν θα το κρατούσα στη ζωή αυτό το παιδί... Δεν ήθελα ούτε φως στο δωμάτιο, ούτε τίποτα, γιατί κάθε μέρα που περνούσε ήξερα ότι μπορεί να μην κρατήσω το παιδί μου, την Έμμα, που γεννήθηκε μετά, στην αγκαλιά μου... Γιατί είχα μία ρήξη στον αμνιακό σάκο, μία τρύπα δηλαδή που δεν έκλεισε ποτέ, από ένα μικρόβιο και κινδύνευε κάθε μέρα το μωρό μου και να πεθάνει και να φύγει από τον σάκο μέσα... Υπήρχε, λοιπόν, ο πατέρας Σπυρίδωνας, που ερχόταν κάθε Κυριακή μετά τη λειτουργία και μεταλάμβανε και εμένα και το μωρό. Έτσι αυτό το μωρό, όταν γεννήθηκε, δεν είχε κανένα μικρόβιο, κάτι που δηλώνει θαύμα...» είπε χαρακτηριστικά η ίδια.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε σε ένα όνειρο που είχε δει και την στιγμάτισε, με το πιανάκι που ήθελε να αγοράσει και το οποίο όνειρο την έκανε να κλαίει.

«Η ζωή δεν μου τα φέρνει όπως θέλω... Ενώ εγκαταλείπω τη δουλειά, έπρεπε να μείνω επτά μήνες στο σκοτάδι που επέλεξα και όχι στον ήλιο... Γιατί κάθε μέρα περίμενα μέσα στο σκοτάδι να έρθει ο ήλιος. Δεν το ήξερε κανένας από τους δικούς μου ανθρώπους, γιατί ήξεραν πόσο πολύ περιμένω αυτό το παιδί και δεν ήθελα να αγωνιούν κι εκείνοι κάθε μέρα με εμένα... Ήθελα μόνο να τους το φέρω, να τους το δώσω, να τους το προσφέρω και να τους πω "Να ο ήλιος μου, να το πιάνο που δεν αγόραζα τόσα χρόνια, γιατί είχα μπλέξει με δράκους, βασίλισσες και τηλεοράσεις...» είπε, με δάκρυα στα μάτια.

Με τρεμάμενη φωνή και εμφανώς συγκινημένη, ευχαρίστησε τους τηλεθεατές, που μοιράζονται τις δικές τους προσωπικές ιστορίες μαζί της, τον σύζυγό της, που ήταν κοντά της σε όλες αυτές τις δύσκολες στιγμές.

Δείτε το απόσπασμα...