Με ομόφωνη απόφαση του συμβουλίου των Χάμερσμιθ & Φούλαμ δόθηκε η άδεια στους μπλε του Λονδίνου να βάλουν μπρος για το νέο τους γήπεδο που θα χτιστεί εκεί που είναι σήμερα το Στάμφορντ Μπριτζ!

Η Τσέλσι βάζει μπρος τις διαδικασίες για το νέο της «σπίτι» το οποίο θα έχει αυξημένη χωρητικότητα κατά περίπου 20.000 και θα κοστίζει 500.000.000 λίρες.

Η ολοκλήρωση της κατασκευής του αναμένεται την σεζόν 2021-22 και θα την αναλάβει η εταιρεία που έφτιαξε τη «Φωλιά του Πουλιού» στο Πεκίνο αλλά και την «Allianz Arena» της Μπάγερν Μονάχου.

Στην συνάντηση που κράτησε κάτι παραπάνω από 3.5 ώρες οι όποιες ενστάσεις, όπως αυτή που αφορούσε τον χώρο στάθμευσης αλλά και τα προσχέδια κατεδάφισης-κατασκευής, κάμφθηκαν.

Σε κάποια χαρακτηριστικά, όπως είναι ήδη γνωστό, ο αγωνιστικός χώρος θα είναι κάτω από το επίπεδο του εδάφους και θα υπάρχουν υπόγειες είσοδοι για όλους τους οπαδούς (της Τσέλσι και της εκάστοτε φιλοξενούμενης). Όσον αφορά τους ταξιδιώτες οπαδούς δεν θα αυξηθούν πάνω από τις 3.000 θέσεις που ήδη προβλέπονται, ωστόσο πλέον θα υπάρχει η δυνατότητα να παρακολουθήσουν τα παιχνίδια περισσότερα άτομα με κινητικά προβλήματα.

aaaaaa.jpg

ddddd.jpg

fffff.png