Σάλο έχει προκαλέσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η καταγγελία γυναίκας, η οποία αναφέρει, ότι έπεσε από τις κυλιόμενες σκάλες του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας, αλλά κανείς δεν έσπευσε να την βοηθήσει.

Η καταγγελία έγινε σε σελίδα facebook και μεταξύ άλλων, γίνεται λόγος για αδιαφορία των γιατρών και νοσηλευτών του Νοσοκομείου καθώς όπως επισημαίνεται, όταν κλήθηκαν να βοηθήσουν την ηλικιωμένη, η απάντηση τους ήταν «έχουμε πολλή δουλειά».

Σε παρέμβαση του στην μεσημβρινή εκπομπή του MegaOne, «Ενημέρωση Τώρα», ο Διευθυντής των Πρώτων Βοηθειών του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας Ανδρέας Ηλιάδης, έκανε λόγο για ανακριβείς πληροφορίες, ενώ όπως επεσήμανε, σύμφωνα με την ώρα που έγινε η εγγραφή, μια κοπέλα μόνο τραυματίστηκε.

Παράλληλα ο κ. Ηλιάδης, διέψευσε το γεγονός, ότι messenger  του Νοσοκομείου κάλεσε τις πρώτες βοήθειες, αναφέροντας, ότι το τηλεφώνημα λήφθηκε από τον κύριο ο οποίος βοήθησε τη γυναίκα.

Η γυναίκα δεν έφερε σοβαρό τραυματισμό και αφού εξετάστηκε από τους επί καθήκοντι ιατρούς ακολούθως απολύθηκε και ήταν πολύ ευχαριστημένη.