Ο ΑΠΟΕΛ θα πραγματοποιήσει σήμερα την τελευταία προπόνηση επί Κυπριακού εδάφους πριν να αναχωρήσει για Λουξεμβούργο εκεί όπου θα αντιμετωπίσει την ομάδα της Ντουντελάνζ στον επαναληπτικό αγώνα για τον Β΄ προκριματικό γύρου του Τσάμπιονς Λιγκ.  

Ο Μάριο Μπέιν είδε την ομάδα του να βγάζει καλό πρόσωπο στο φιλικό που έδωσε με τον Εθνικό Άχνας, όμως αν θέλει να μην πέσει θύμα έκπληξης από την Ντουνελάνζ θα πρέπει να παρουσιαστεί πολύ καλύτερο καθώς η ομάδα του Λουξεμβούργου έδειξε ότι είναι πολύ καλή και στον πρώτο αγώνα του ΓΣΠ είχε τεράστιες ευκαιρίες για να κάνει την ζημιά στους γαλαζοκίτρινους.

Ο Ολλανδός τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει στους Εφραίμ και Σόουζα ενώ ο Όαρ που νιώθει κάποιες ενοχλήσεις, αναμένεται να είναι έτοιμος και να δώσει σημαντικές βοήθειες στο επιθετικό κομμάτι.

Στο φιλικό που έγινε στο Δασάκι ο Ισπανός αμυντικός Ρουέδα που ταλαιπωρείται τραυματισμό από την αρχή της προετοιμασίας έδειξε να βρίσκεται σε καλή κατάσταση στο διάστημα που αγωνίστηκε ενώ μήνυμα έστειλε και ο Φαρίας ο οποίος έδειξε ότι είναι έτοιμος για τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις της ομάδας.