Κλειστή για την τροχαία κίνηση, λόγω εργασιών, θα είναι από σήμερα μέχρι και την ερχόμενη Κυριακή 15 Οκτωβρίου, η λεωφόρος Ομήρου στη Λευκωσία. Το τμήμα της λεωφόρου που θα παραμείνει κλειστό, εκτείνεται από την συμβολή της με την πλατεία Σολωμού μέχρι τη συμβολή της με τη λεωφόρο Ευαγόρου.

Εργασίες εκτελούνται επίσης στη Λεωφόρο Αγλαντζιάς, από τη φωτοελεγχόμενη συμβολή της με την οδό Ακαδημίας, μέχρι και τη συμβολή της με την οδό Αθηνάς. Οι οδηγοί προτρέπονται όπως χρησιμοποιούν εναλλακτικές διαδρομές για δική τους διευκόλυνση όπως:

1. Οι οδηγοί που διακινούνται στη Λεωφόρο Λεμεσού με κατεύθυνση από Λευκωσία προς Πλατύ, να χρησιμοποιούν εναλλακτικά τη Λεωφόρο Κυρηνείας ή τη Λεωφόρο Ρ.Ι.Κ. 

2. Οι οδηγοί που διακινούνται στη Λεωφόρο Λεμεσού με κατεύθυνση από φώτα Καλησπέρα προς Πλατύ να χρησιμοποιούν τη Λεωφόρο Ρ.Ι.Κ. Γ. Οι οδηγοί με κατεύθυνση από το Πλατύ προς Λευκωσία να χρησιμοποιούν εναλλακτικά τη Λεωφόρο Ρ.Ι.Κ.

Στην επαρχία Λεμεσού, συνεχίζονται οι εργασίες βελτίωσης της οδού Αγίας Φυλάξεως, με αποτέλεσμα να επηρεάζεται το ανατολικό τμήμα της οδού, από τη συμβολή της με την οδό Πολυγνώστου, μέχρι τη συμβολή της με την οδό Στέλιου Κυριακίδη. 

Στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Πάφου, από τις 8π.μ. μέχρι τις 6μ.μ., θα εκτελούνται εργασίες επιθεώρησης των γεφυρών του δρόμου. Κατά τη διάρκεια των επιθεωρήσεων, τμήμα του αυτοκινητόδρομου σε μήκος μέχρι και 5χλμ. στη μια κατεύθυνση θα είναι κλειστό και η τροχαία κίνηση, θα διοχετεύεται στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας το οποίο θα λειτουργεί με αμφίδρομη κίνηση.