Κρέμα αρακά με σολομό

Υλικά για την κρέμα αρακά

500 γραμ. αρακά – Vegeterra 

200 γραμ. κρέμα γάλακτος - Milbona 

200 γραμ. γάλα 

200 γιαούρτι - ΓΑΛΠΟ 

50 γραμ. βούτηρο παγωμένο - Milbona 

20 γραμ. ελαιόλαδο - ΕΥ 

2 κ τ σ ψιλοκομμένο κόλιανδρο 1 κ τ γ Αλάτι - Deluxe 

1/2 κ τ γ πιπέρι  - Kania 1 κ τ σ χυμο λεμονι

Υλικά για τον σολομό

4 φιλέτα σολομό – Ocean Sea ή Φρέσκο 20 γραμ. ελαιόλαδο -ΕΥ 

1 κ τ γ αλάτι - Deluxe 

1/2 κ τ γ πιπέρι - Kania 

1 κ τ σ ψιλοκομμένο κόλιανδρο

Βάζουμε όλα τα υλικά για την κρέμα αρακά μέσα στην κουζινομηχανη Monsieur Cuisine.

Τοποθετούμε στο εξάρτημα του steamer τον σολομό, αφού πρώτα τον λαδώσουμε και τον αλατοπιπεροσουμε. Προσθέτουμε και τον κόλιανδρο σε όλες τις φέτες του σολομού, κουμπώνουμε με το εξάρτημα του steamer την κουζινομηχανη και βάζουμε 30 λεπτά χρόνο σε ταχύτητα 3 και θερμοκρασία 65 βαθμούς.

aystralia-KArKg.JPG