Νέα επιχείρηση για πάταξη του ηλεκτρονικού τζόγου οργάνωσαν μέλη του Ουλαμού Πρόληψης Εγκλημάτων Πάφου, αυτή τη φορά σε υποστατικό στην Πόλη Χρυσοχούς, κατά την οποία κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων, ηλεκτρονικοί υπολογιστές και τηλεοράσεις.

Σύμφωνα με την αστυνομία, υπό κάλυψη αστυνομικός μετέβη αρχικά στο υποστατικό χθες το απόγευμα στο οποίο βρισκόταν μόνο ο 17χρονος γιος του ιδιοκτήτη, ο οποίος ανέφερε στον αστυνομικό όταν ζήτησε να «ποντάρει» ότι ο πατέρας του απουσιάζει στο εξωτερικό και ότι μόνο μια αλλοδαπή υπάλληλος που όμως και εκείνη απουσίαζε εκείνη τη στιγμή θα μπορούσε να τον εξυπηρετήσει.

Στη συνέχεια ο αστυνομικός αποκάλυψε την ταυτότητά του και οι υπόλοιποι συνάδελφοί του ξήλωσαν το παράνομο καζίνο. Στο υποστατικό εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν οκτώ  ηλεκτρονικοί υπολογιστές, για τους οποίους υπάρχει εύλογη υποψία ότι είχαν μετατραπεί σε μηχανές τυχερού παιχνιδιού και είχαν εγκατεστημένα μη εξουσιοδοτημένα αντίτυπα λειτουργικών λογισμικών προγραμμάτων κατά παράβαση του νόμου περί πνευματικής ιδιοκτησίας. Κατασχέθηκαν επίσης 120 ευρώ, 10 τηλεοράσεις και όλος ο υπόλοιπος εξοπλισμός του υποστατικού.

Πηγή: ΚΥΠΕ