Το ξυλοδαρμό του από το διοικητή του κατήγγειλε το μεσημέρι στην αστυνομία, εθνοφρουρός που υπηρετεί σε στρατόπεδο της Λεμεσού. 

Όπως υποστήριξε , όλα ξεκίνησαν όταν το πρωί πήγε στο γραφείο του με σκοπό να του ζητήσει μια επιπλέον ημέρα άδειας εξόδου, από αυτήν που του είχε ήδη εγκριθεί καθώς θα αναχωρούσε για το εξωτερικό.

Όταν ο διοικητής του ζητούσε περαιτέρω διευκρινίσεις για τους λόγους που χρειαζόταν η επιπλέον άδεια, τότε ο 18χρονος του έδειξε στο κινητό του τηλέφωνο τα εισιτήρια και τότε σύμφωνα πάντα με τους ισχυρισμούς του, του επιτέθηκε. 

«Ο διοικητής μου ζήτησε να του δείξω τα εισιτήρια ……. ξεκίνησε εδιουσε μου πουνιες στην κκελλε. προσπάθησα να φυο και σαν εβουρασα εσυνεχισε και εκλοτσούσε με και εγω επροσπαθουσα να σωθω / εζητησε μου τα εισητηρια αργησα να του τα δειξω…..εκτυπησε μου πας το χέρι»

Ο 18χρονος στρατιώτης, μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, φέροντας εκχυμώσεις στο αριστερό μάτι και τραύματα στο λαιμό και στο κεφάλι και υποβλήθηκε σε αξονική τομογραφία και άλλες εξετάσεις. Η οικογένεια του κατήγγειλε το περιστατικό στο Υπουργείο Άμυνας και την αστυνομία. 

Έρευνα για το θέμα διέταξε ο αρχηγός της Εθνικής Φρουράς, ενώ ο Υπουργός Άμυνας διέταξε από τις Βρυξέλλες τη διαθεσιμότητα του διοικητή.

"Εάν η έρευνα καταδείξει ευθύνες αυτές να αποδοθούν άμεσα και να εξαντληθεί η αυστηρότητα που προβλέπουν οι κανονισμοί έτσι ώστε να υπάρξει παραδειγματική τιμωρία,"

 Πάντως σύμφωνα με πληροφορίες του σταθμού μας, ο διοικητής στην έκθεση γεγονότων που ετοίμασε για το περιστατικό, σημειώνει ανάρμοστη και απρεπή με τους κανόνες στρατοπέδου συμπεριφορά του εθνοφρουρού. Αρνούμενος ότι επιτέθηκε στον εθνοφρουρό, αλλά ότι ήταν σε θέση άμυνας, ο διοικητής σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, σημειώνει μάλιστα ότι δυο άλλα μέλη της ΕΦ, που ήταν παρών στο συμβάν, επιχείρησαν να αποτρέψουν τον 18χρονο.