Ο Όμιλος Πηλακούτα μέσα στo πλαίσιo της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης του, στηρίζει διαχρονικά την Europa Donna  Κύπρου με τη δράση "Δύναμη Ελπίδας".  Κάθε χρόνο, το μήνα Οκτώβριο που έχει καθιερωθεί ως ο μήνας πρόληψης καρκίνου του μαστού, ο Όμιλος Πηλακούτα στέκεται έμπρακτα δίπλα στη Europa Donna Κύπρου: Για κάθε γυναίκα που αγοράζει καινούργιο αυτοκίνητο BMW, MINI, Nissan, Jaguar η Land Rover, ενισχύει οικονομικά την οργάνωση. Επιπλέον της δράσης αυτής, η NISSAN Europe πήρε την πρωτοβουλία και ενίσχυσε περαιτέρω την όλη προσπάθεια.

Σε μια λιτή εκδήλωση, την Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου, ο Όμιλος τίμησε τις  γυναίκες αυτές που μέσα από την απόκτηση του νέου αυτοκινήτου τους συνέβαλαν στο πολύπλευρο έργο της Europa Donna. Στη διάρκεια της  τελετής παραδόθηκε η σχετική επιταγή οικονομικής ενίσχυσης στους εκπροσώπους του Διοικητικού Συμβουλίου της Europa Donna.

Σκοπός της εκδήλωσης ήταν να στείλει μήνυμα ελπίδας και δύναμης. Σε αυτές τις σκληρές εποχές έχει ιδιαίτερη σημασία να στηρίζουμε όλους όσοι δοκιμάζονται και μας έχουν ανάγκη. Ένα μικρό βήμα από εμάς, είναι ένα μεγάλο βήμα για τους ανθρώπους αυτούς.

donanaoikipor22.jpg