Δύσκολοι καιροί για πρίγκιπες... 

Σειρά κανόνων που πρέπει ευλαβικά να ακολουθούν οι γόνοι της βασιλικής οικογένειας της Βρετανίας αποκαλύπτουν πως η ζωή τους είναι πολύ διαφορετική και πολύ λιγότερο φυσιολογική από αυτή των κοινών θνητών συνομηλίκων τους.

1. Δεν επιτρέπονται χαϊδευτικά ονόματα. Κανείς δεν πρόκειται να φωνάξει... Γιωργάκη τον πρίγκιπα George, πρωτότοκο γιο του Ουίλιαμ και της Κέιτ, αφού όλοι υποχρεούνται να φωνάζουν τα υψηλά μικρά με τα πλήρη ονόματά τους.

2. Υπάρχει πάντα αυστηρό dress code. Έτσι ο George ή η μικρότερη αδελφή του πριγκίπισσα Charlotte δεν θα κυκλοφορήσουν ποτέ ντυμένοι με μπλουζάκια σούπερ ηρώων όπως ο Spiderman ή με φορέματα Barbie.

3. Πρέπει να σταματούν να τρώνε όταν τελειώσει το φαγητό της η προγιαγιά τους, Βασίλισσα Ελισάβετ. Αν δεν προλάβουν, θα μείνουν νηστικά!

4. Πρέπει να μάθουν πολλές ξένες γλώσσες. Και τα δυο αδέλφια έχουν αρχίσει ήδη να μαθαίνουν ισπανικά.

5. Δεν παίρνουν δώρα την Ημέρα των Χριστουγέννων. Τα πράγματα δεν είναι όμως τόσο τραγικά αφού τα παίρνουν την Παραμονή των Χριστουγέννων.

6. Απαγορεύονται οι selfies.

7. Πρέπει να δέχονται όλα τα δώρα με χαρά

8. Δεν μπορούν να δουλέψουν για την κυβέρνηση ή να δείξουν κάποια πολιτική προτίμηση.

9. Δεν πρέπει να μιλούν μωρουδίστικα. Γενικά, από πολύ μικροί πρέπει να ντύνονται, να φέρονται και να μιλούν σαν μεγάλοι.

i99

10. Πρέπει να έχουν το δικό τους προσωπικό ασφαλείας που θα τους ακολουθεί παντού και για πάντα. Πολύ άβολο αυτό, ειδικά στην εφηβεία.

11. Όλοι οι γάμοι πρέπει να έχουν και ξεχωριστό πάρτι για τα παιδιά

i10

12. Τα κορίτσια δεν μπορούν να φορέσουν τιάρα παρά μόνο όταν παντρευτούν.

i11

13. Οι βασιλικοί γόνοι δεν μπορούν να ταξιδέψουν με τους γονείς τους μετά την  ηλικία των 12. Κι αυτό για λόγους ασφαλείας. Αν συμβεί κάτι μοιραίο, τότε θα έχει γλιτώσει κάποιο μέλος από την οικογένεια.

i12

14. Δεν επιτρέπεται να παίζουν Monopoly. Πρόκειται για έναν από τους πιο παράδοξους και γελοίους κανόνες, αλλά η βασιλική οικογένεια το απαγορεύει γιατί... πολλές οικογένειες έχουν διαφωνήσει έντονα παίζοντας αυτό ο παιχνίδι και το θεωρούν κακό για τους δεσμούς της βασιλικής οικογένειας...

mono

Πηγή: newmoney.gr