Όπως κάθε εποχή φέρνει μαζί της αλλαγές στις καιρικές συνθήκες στις οποίες και καλείστε να προσαρμοστείτε, έτσι και κάθε νέα χρονιά ακολουθείτε από τάσεις στην ομορφιά που περιμένουν να τις δοκιμάσετε, γιατί όχι και να τις υιοθετήσετε.

Θα πρέπει δηλαδή το look σας να αλλάζει από την κορυφή ως τα νύχια τόσο συχνά;

Η απάντηση είναι αρνητική, αφού μικρές πινελιές μπορούν να κάνουν τη διαφορά, να σας ανανεώσουν, ώστε να είστε πάντοτε «in» και να ξεφύγετε από την καθημερινή σας ρουτίνα, την οποία ενδεχομένως να έχετε ήδη βαρεθεί.

Από το μακιγιάζ σας μέχρι το μανικιούρ και τα μαλλιά σας, η λίστα με τις κορυφαίες τάσεις ομορφιάς του 2017 έχει κυκλοφορήσει και αναμένεται να αποτελέσει τον οδηγό που θα σας εμπνεύσει.

Έντονο χρώμα στα χείλη

Το έντονο χρώμα στα χείλη τα κάνει πάντοτε να δείχνουν πιο γεμάτα και ζουμερά, επομένως πιο ερωτικά προς το αντρικό κοινό. Για να μην είναι υπερβολικό και ξεπερασμένο όμως το αποτέλεσμα, θα πρέπει να διατηρήσετε την ισορροπία στο υπόλοιπο μακιγιάζ του προσώπου – ιδιαίτερα των ματιών.

haiaisi6.jpg


Χρώμα υγείας στα μάγουλα

Το draping είναι η τεχνική που προσπαθεί να αναδείξει με το καλύτερο τρόπο συγκεκριμένα στοιχεία του προσώπου σου, με τη χρήση ρουζ σε διαφορετικούς τόνους. Εκθαμβωτική λάμψη και χρώμα υγείας είναι το παν.

haiaisi1.jpg


Το εναλλακτικό σμόκι στα μάτια

Η νέα χρονιά σας προκαλεί να ξεπεράσετε το κλασικό μαύρο ή γκρι σμόκι μακιγιάζ ματιών και να χρησιμοποιήσετε το σκούρο μπλε, το μελιτζανί ή το κυπαρισσί, αν θέλετε να δώσετε βάθος στο βλέμμα.

haiaisi7.jpg


Καφεκόκκινο - το νέο χρώμα

Αγαπάτε το μακιγιάζ σε ουδέτερους τόνους, αλλά υπάρχουν στιγμές που θέλετε να το αναβαθμίσετε δίνοντας του ένα σέξι touch; Το καφεκόκκινο χρώμα είναι η τέλεια επιλογή για τα χείλη σας και ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες, ενώ μπορείτε να το φορέσετε και στα μάτια ως σκιά, αλλά και στα νύχια την επόμενη φορά που θα κλείσετε ραντεβού για μανικιούρ. Είναι μυστήριο και ερωτικό.

haiaisi2.jpg


Glamorous νύχια - μοιάζουν με καθρέφτες

Τα μεταλλικά χρώματα στο μανικιούρ χάριζαν στα νύχια υπερβολική λάμψη, ωστόσο τη θέση τους παίρνουν τα chrome nails. Η τεχνική αυτή στο μανικιούρ εφαρμόζεται με μια ειδική βάση τζελ και με μια «σκόνη» που μοιάζει με σκιά ματιών, τοποθετείται στην επιφάνεια τους και λιώνει επάνω σε αυτά όταν την τρίψετε με το μπάφερ. Το αποτέλεσμα είναι ομοιογενές στο λεπτό και πολύ κομψό!

haiaisi5.jpg


Μαλλιά φυσικά - χωρίς styling

Εχετε σγουρά, «σπαστά» ή ίσια μαλλιά; Το 2017 σας καλεί να αγαπήσετε τη φυσική τους εκδοχή και να μείνετε μακριά από εργαλεία styling, τουλάχιστον ως προς την καθημερινότητα σας. Οσο πιο απλά, τόσο πιο γοητευτική η εμφάνιση σας, ενώ παράλληλα διατηρούνται υγιή και λαμπερά.

Μαλλιά σαν από στάχτη

Η καστανόξανθες και οι ξανθές ανταύγειες αντικαθίστανται από το top χρώμα της χρονιάς: το ash blonde. Πρόκειται για μια απόχρωση που κρύβει μέσα της το γκρι και ανήκει στους ψυχρούς τόνους.

haiaisi4.jpg

haiaisi3.jpg