Μετά από την πρώτη εβδομάδα των μαθημάτων στην Ακαδημία, οι σπουδαστές έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό στην σκηνή του Star Academy of Greece, με στόχο να εντυπωσιάσουν κριτική επιτροπή και τηλεοπτικό κοινό.

Έτσι την Παρασκευή 24 Μαρτίου, το τηλεοπτικό κοινό παρακολούθησε το δεύτερο live επεισόδιο και τη προσπάθεια των 15 σπουδαστών της μουσικής Ακαδημίας στην σκηνή του Star Academy of Greece, που ερμήνευσαν τραγούδια της επιλογής τους.

Λίγο πριν το τέλος της βραδιάς ανακοινώθηκε το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας του κοινού που έδωσε την ασυλία για αυτή την εβδομάδα στον Στέλιο Καλλίτση.

Στη συνέχεια, η διευθύντρια της σχολής Κατερίνα Γκαγκάκη ανακοίνωσε το όνομα του 1ου σπουδαστή που θα είναι προτεινόμενος προς αποχώρηση, τον Στυλιανό Ξάνθο.

Guest εμφάνιση στη σκηνή του Star Academy έκανε ο Βαγγέλης Κακουριώτης, ο οποίος ξεσήκωσε το κοινό με τις επιτυχίες του, «Χρυσό Φιλί» και «Γυρίζω Σελίδα».

Στο επεισόδιο του Star Αcademy of Greece που προβλήθηκε το Σάββατου 25 Μαρτίου, μετά από σύσκεψη που έγινε μεταξύ της Διευθύντριας της Σχολής και των καθηγητών αναφορικά με την εμφάνιση των σπουδαστών της προηγούμενης βραδιά, αποφάσισαν ότι υποψήφιοι προς αποχώρηση μαζί με τον Στυλιανό Ξανθό θα είναι η Σκεύη Ιωάννου και ο Σταύρος Γιάννου.

Παρακολουθήστε σήμερα το βράδυ στις 22:20 στο νέο επεισόδιο του Star Academy τις αντιδράσεις των σπουδαστών μετά το 2ο live και τις κριτικές που έλαβαν.