Η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει! 

Χιλιάδες φανατικοί της άθλησης. Επική μουσική. Ένα φαντασμαγορικό αθλητικό υπερθέαμα. Τα καλύτερα προγράμματα ομαδικής εκγύμνασης που όλοι λατρεύουν. Το Reebok Les Mills Live Cyprus είναι το μεγαλύτερο fitness πάρτι της χρονιάς και κάτι που δεν πρέπει να χάσετε!

ddssx.png

Έχοντας ήδη περάσει από μερικές από τις μεγαλύτερες πόλεις του κόσμου όπως το Λονδίνο, το Άμστερνταμ, το Τόκυο, το Βερολίνο, το Παρίσι, το Σίδνεϋ και το Σικάγο, το Reebok Les Mills Live κάνει για πρώτη φορά στάση στην Κύπρο. Πρόκειται για το μεγαλύτερο Fitness Event που διοργανώνεται ανά το παγκόσμιο και αυτή την Κυριακή στις 19 Νοεμβρίου θα έχουμε την ευκαιρία να συμμετάσχουμε σ’ αυτό στο Pavilion Hall στη Λευκωσία.

sdfsdfdf.png

Η Les Mills είναι η μεγαλύτερη εταιρεία group fitness και τα προγράμματά της μπορεί να βρει σε 16.500 γυμναστήρια σε 101 χώρες σε όλο τον κόσμο. Τα προγράμματα ομαδικής άσκησης της Les Mills είναι προγράμματα που ανταποκρίνονται σε κάθε προτίμηση. Και το αθλητικό κοκτέιλ που έχει να προσφέρει το Les Mills Live δεν θα μπορούσε να είναι πιο δελεαστικό! 

untitled.png

RPM και SPRINT για γυμναστική σε ποδήλατο. BODY ATTACK για όσους αγαπούν μια δυναμική αερόβια προπόνηση εμπνευσμένη από αθλητές. BODY COMBAT για τους λάτρεις των πολεμικών τεχνών. BODY BALANCE για ένα αμάλγαμα από yoga, pilates και taichi. BODY JAM και SH’BAM για τους λάτρεις του χορού. CXWORX για εκγύμναση του μυών του κορμού. GRIT για διαλειμματική προπόνηση υψηλής έντασης που θα επιφέρει ραγδαία αποτελέσματα στη φυσική σας κατάσταση. BODY PUMP για την υπέρτατη προπόνηση με μπάρες και βάρη που θα τονώσει και θα σχηματίσει το σώμα σας.

gftrtrt.png

Η διοργάνωση της 19ης Νοεμβρίου σας επιτρέπει όχι μόνο να γυμναστείτε έχοντας τόσες πολλές επιλογές, αλλά επίσης σας δίνει την ευκαιρία να δουλέψετε καθοδηγούμενοι από τους καλύτερους δάσκαλους γυμναστικής και trainers από όλες τις πόλεις της Κύπρου που ενώνουν τις δυνάμεις τους για το  event. Στο πλευρό τους special guest ο International Trainer και Presenter Amir Behforooz που έρχεται κατευθείαν από το Dubai για να κάνει την εμπειρία πραγματικά αξέχαστη. 

ddsaa.png

Αν είστε λάτρης του fitness και αθλείστε με προγράμματα ομαδικής εκγύμνασης εδώ και καιρό τότε το event αυτό είναι ότι πρέπει για σας! Θα έχετε την ευκαιρία να γυμναστείτε με όλο το καινούριο ασκησιολόγιο πάντα υπό τη συνοδεία της πιο δημοφιλούς και επίκαιρης μουσικής. Αν πάλι είστε καινούριοι στο χώρο της άσκησης τότε αυτή είναι η ευκαιρία σας για μια πρώτη δοκιμή, που θα σας παρασύρει με την καταλυτική ενέργεια και το αυξημένο κίνητρο που προσφέρει το να γυμνάζεσαι σε ομάδα. Και ίσως αυτή να είναι η αρχή του δικού σας ταξιδιού στο να να αγαπήσετε την άσκηση.

cvvcvv.png

Η επιλογή είναι μόνο ένα κλικ μακριά!  Οι κρατήσεις εισιτηρίων γίνονται ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα http://www.lesmillscy.com/
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διοργάνωση στο τηλέφωνο 97 776786.

Ελένη Ιωάννου

Les Mills Body Balance Head Trainer
Les Mills RPM presenter
Les Mills Body Pump, CXWorx Instructor
Yoga Teacher 

23574018-1675864672444032-673516454-n.jpg
ffffff.png