Η ΜΤΝ, με ένα πρωτότυπο χριστουγεννιάτικο παιχνίδι, το «Oh Yellow Trees!», βάζει τους φίλους της στο πνεύμα των γιορτών και ταυτόχρονα τους κινητοποιεί ώστε να συμβάλουν στην αναδάσωση της πληγείσας περιοχής της Σολέας μετά τις μεγάλες καταστροφικές πυρκαγιές του καλοκαιριού.

Το «Oh Yellow Trees!» είναι μια εφαρμογή που δημιούργησε η MTN στη σελίδα της στο facebook όπου οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία μέσα από το παιγνίδι να ενισχύσουν τη αναδάσωση του τεμαχίου 16 του δάσους της Σολέας. Για κάθε συμμετοχή στο παιγνίδι η MTN θα προσφέρει €1 και το συνολικό ποσό που θα μαζευτεί θα διατεθεί για την κάλυψη των εξόδων της αναδάσωσης.

Το παιγνίδι έχει γιορτινό χαρακτήρα και είναι διασκεδαστικό, αφού οι συμμετέχοντες βοηθούν τον Άγιο Βασίλη να μαζέψει όσο το δυνατόν περισσότερα δεντράκια αποφεύγοντας τις φλόγες. Όσοι περισσότεροι οι συμμετέχοντες, τόσο μεγαλύτερο το ποσό για την κάλυψη των εξόδων της αναδάσωσης. Μπες κι εσύ στη σελίδα της MTN στο facebook, https://www.facebook.com/MTNCy...  βοήθησε κι εσύ τον Άγιο Βασίλη να μαζέψει τα κίτρινα δεντράκια και ενίσχυσε την προσπάθεια της MTN για αναδάσωση της καμένης γης στη Σολέα. Παίζεις εσύ, κερδίζει η φύση!

Η ΜΤΝ σου δίνει πάντα περισσότερα! Και αυτά τα Χριστούγεννα συνεισφέρει έμπρακτα στην αποκατάσταση και διατήρηση του φυσικού πλούτου της χώρας μας.

Σχετικά με την ΜΤΝ

Η ΜΤΝ Κύπρου αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους τηλεπικοινωνιακούς παρόχους στη χώρα, προσφέροντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες κινητής τηλεφωνίας, σταθερής τηλεφωνίας και διαδικτύου. Διαθέτει το μεγαλύτερο ιδιόκτητο δίκτυο σημείων πώλησης ολοκληρωμένων λύσεων τεχνολογίας από οποιαδήποτε άλλη εταιρία τηλεπικοινωνιών στην Κύπρο με 16 ΜΤΝ Stores  καθώς και το ηλεκτρονικό της κατάστημα MTN e-Store. Είναι μέλος του πολυεθνικού τηλεπικοινωνιακού ομίλου εταιριών MTN Group, που λειτουργεί σε 22 χώρες σε Ευρώπη, Ασία, και Αφρική και εξυπηρετεί περισσότερα από 231 εκατομμύρια καταναλωτές. Η ΜΤΝ πρωταγωνιστεί στην οικονομική και κοινωνική ζωή της Κύπρου, τόσο μέσω των 400 εργαζομένων της, όσο και ως υπεύθυνος κοινωνικός εταίρος, με δεκάδες προγράμματα στους τομείς του αθλητισμού, της παιδείας, της υγείας και του πολιτισμού.