Πίσω από τα σίδερα οδηγήθηκε σήμερα 26χρονος, ο οποίος παραδέχθηκε ότι έριξε τον σκύλο του από το μπαλκόνι τρίτου ορόφου.

Συγκεκριμένα, καταγγέλθηκε στην Αστυνομία από 36χρονο κάτοικο Λευκωσίας, ότι άγνωστος άντρας έριξε σκύλο από μπαλκόνι τρίτου ορόφου πολυκατοικίας στη Λευκωσία, με αποτέλεσμα τη θανάτωση του σκύλου.

Αμέσως μετά την καταγγελία, μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν στη σκηνή για εξετάσεις, όπου προέκυψε μαρτυρία εναντίον 26χρονου, ο οποίος συνελήφθη στη συνέχεια με δικαστικό ένταλμα και τέθηκε υπό κράτηση, για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Αργά το απόγευμα της Κυριακής ο 26χρονος, ομολόγησε τη διάπραξη του αδικήματος και υπέδειξε τη σκηνή όπου είχε αποκρύψει τον νεκρό σκύλο. Το σκυλί παραλήφθηκε από μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Αγίου Δομετίου και θα σταλεί στο Κυβερνητικό Κτηνιατρείο για τη διενέργεια επιστημονικών εξετάσεων όσο αφορά τα αίτια του θανάτου του.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας το οποίο εξέδωσε διάταγμα τριήμερης κράτησής του. Ο Αστυνομικός Σταθμός Αγίου Δομετίου συνεχίζει τις εξετάσεις.