Πόδια «βαριά» και κουρασμένα; Το Antistax: Έχει τη λύση!

Νιώθετε τα πόδια σας “βαριά” και κουρασμένα; Τώρα ήρθε η ώρα να τα φροντίσετε! Η ακινησία, η ορθοστασία, η ζέστη, η ηλικία, αλλά και ορισμένες ουσίες που κατακρατούν υγρά, όπως π.χ. η κορτιζόνη και το πολύ αλάτι στο φαγητό και είναι μόνο μερικές από τις αιτίες που επηρεάζουν τις φλέβες. Όταν οι φλέβες δεν λειτουργούν σωστά, έχουν ως αποτέλεσμα την εμφάνιση ενοχλητικών συμπτωμάτων όπως πόνο, κούραση, πρήξιμο, κράμπες, μικρούς κιρσούς και οίδημα. Σε αυτές ακριβώς τις περιπτώσεις, έρχεται να βοηθήσει το Antistax!

Τα ευεργετικά αποτελέσματά του, έχουν τις ρίζες τους στις φυσικές ουσίες γνωστές ως φλαβονοειδή, που προέρχονται από το εκχύλισμα των φύλλων της κόκκινης αμπέλου (Vitis vinifera). Τα φλαβονοειδή δεν μπορούν να παραχθούν από τον οργανισμό, αλλά μπορούν να ληφθούν μέσω της διατροφής. Σε πολλές, μάλιστα, κλινικές μελέτες έχει αποδειχθεί ότι τα φυσικά φλαβονοειδή βοηθούν στη διατήρηση της καλής φλεβικής κυκλοφορίας. Το Antistax περιέχει ένα μοναδικό τυποποιημένο εκχύλισμα φυσικών φλαβονοειδών, το AS 195, το οποίο έχει χρησιμοποιηθεί επί σειρά δεκαετιών για τη διατήρηση της καλής λειτουργίας των φλεβών των κάτω άκρων και παράγεται με τις πιο αυστηρές προδιαγραφές της φαρμακευτικής εταιρίας Boehringer Ingelheim. 

Antistax ΔΙΣΚΙΑ

1 δισκίο την ημέρα Antistax ανακουφίζει από το αίσθημα βάρους, κούρασης και φαγούρας. Κάθε συσκευασία περιέχει 30 δισκία. Τιμή: €15.00.

Antistax FRESH LEG GEL

Το Antistax Fresh Leg Gel χαρίζει διπλή αίσθηση δροσιάς στα κουρασμένα και βαριά πόδια. Τα φρεσκάρει και τα αναζωογονεί άμεσα, με συστατικά που φροντίζουν και περιποιούνται το δέρμα σας. Κάθε συσκευασία περιέχει 125 ml. Τιμή: €15.50.

Διατίθενται στα φαρμακεία από τη Marathon Trading.

Marathon Trading

www.marathontrading.com

www.facebook.com/marathontrading.cy