Οι οργανωμένοι οπαδοί της ΑΕΛ εξέδωσαν ανακοίνωση και ενημερώνουν για πορεία διαμαρτυρίας στην οδό Ανεξαρτησίας με αφορμή το θέμα που προέκυψε με το μέτρο που έλαβε η ΚΟΠ για τα εισιτήρια στα ντέρμπι και αφορούν τους φιλοξενουμένους.

Η ανακοίνωση:

Tο φιάσκο και ο πόλεμος του κατεστημένου ενάντια στον ΑΕΛΙΣΜΟ συνεχίζεται. Πλέον, το άθλημα που τόσο αγαπάμε κατάντησε και και με τη βούλα σαν η μεγαλύτερη φαρσοκωμωδία.

Παρόλο που η επίτροπος προστασίας δεδομένων ζήτησε με τον πλέον επίσημο τρόπο να σταματήσει η παράνομη ταυτοποίηση και να καταστραφούν τα στοιχεία των ελάχιστων ΑΕΛΙΣΤΩΝ που αγόρασαν εισιτήριο, εντούτοις κάτι τέτοιο δεν έγινε από τα υπεροπτικά λαμόγια με τη δικαιολογία της έλλειψης χρόνου.

Κατακρίνουμε την ολιγωρία της διοίκησης της ΑΕΛ,καθώς η επίτροπος απέστειλε επιστολή στην κοπ για το εν λόγω θέμα από τις 20-12-17,αλλά κανένας δεν ασχολήθηκε. Κύριοι δεν είναι μόνο με τα λόγια που θα δείξετε τη θέληση σας για μαζική προσέλευση κόσμου στα γήπεδα ,αλλά με πράξεις σε κρίσιμα θέματα όπως το σημερινό.

Συγχαίρουμε το κόσμο της ΑΕΛ , ο οποίος πάντα πιστός στα ιδανικά του σωματείου του, έστειλε για ακόμα μια φορά ηχηρό μήνυμα αντίστασης ενάντια στις διακρίσεις, τις άνισες μεταχειρίσεις και την παραβίαση των ανθρωπίνων του δικαιωμάτων.

Η μάχη όμως δεν τελειώνει με τη μαζική μας αποχή, για αυτό ο ΣΥΦΑΕΛ καλεί τον μεγάλο κόσμο της ΑΕΛ όπως παρευρεθεί σύσσωμος η ώρα 17:30 στην Ανεξαρτησίας για ειρινική διαμαρτυρία ενάντια σε αυτούς που παίζουν με τη νοημοσύνη και την αξιοπρέπεια μας.

ΥΓ. ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ Ή ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ

ΥΓ2. Η ΑΕΛ είναι η ανάγκη της σύγκρουσης με κάθε σάπιο και διεφθαρμένο.

ΥΓ 3. ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ

ΖΗΤΩ ΤΟ 1930

ΣΥ.Φ.ΑΕΛ 1989