Πάντα μία χρονιά που φεύγει αφήνει ανάμικτα συναισθήματα στον καθένα, «ζυγίζοντας» τα ευχάριστα και τα δύσκολα που βίωσε και κάνει τον απολογισμό του. 

Από τον «κανόνα» δεν θα μπορούσαν να αποτελούν εξαίρεση οι celebrities. ΄'Ετσι, οι  Έλληνες διάσημους που αποχαιρέτισαν το 2017 και καλωσόρισαν το νέο έτος, με φωτογραφίες και μηνύματα αισιοδοξίας μέσα από τα προσωπικά τους προφίλ το Instagram.

Μαίρη Συνατσάκη
Σάκης Ρουβάς - Κάτια Ζυγούλη


Ντορέτα Παπαδημητρίου

Σία Κοσιώνη


Σταματίνα Τσιμτσιλή

Ευρυδίκη Βαλαβάνη

Τατιάνα Μπλάτνικ


Αθηνά Οικονομάκου

Τατιάνα Στεφανίδου

Λάκης ΓαβαλάςΜαρία Μπεκατώρου

Έπελεξα με αυτό το βίντεο να αποχαιρετήσω το 2017 ....Ένας χρόνος πριν ακριβώς .....Με γέλια τον αποχαιρετήσαμε πέρυσι με τη @zarifious μου ....Έτσι εύχομαι και φέτος!Το 2017 πήρε αλλά έφερε και ωραίες στιγμές ,ωραίους ανθρώπους με ειλικρίνεια και αγάπη .Φετος λοιπόν έκανα κι εγώ την προσωπική μου επανάσταση ,αποφάσισα να κρατήσω στη ζωη μου είτε πιο κοντά ,είτε πιο μακριά μόνο τους ανθρώπους που πιστεύω ότι με αγαπούν πραγματικά ,χωρίς κακίες και δεύτερες σκέψεις κι αν δεν με αγαπούν τουλάχιστον με σέβονται και με εκτιμούν όπως κι εγώ .Και ευτυχώς τα κατάφερα !!Να κρατάτε ότι πραγματικά αξίζει ....Σας ευχαριστώ για όλα αυτά που ζήσαμε και φέτος ....Σας ευχαριστώ που πάντα είστε εκεί για μενα και μου δίνετε ευκαιρίες ,ευκαιρίες ζωής .Με κάνετε όλο και πιο χαρούμενη .Υποσχεση :Έτσι θα συνεχίσουμε !!! #blessed #newyeariscoming #onlylove #lifequotes #thankful #dreamer #happyday

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @ mariampekatwrou στις


Κατερίνα Καινούριου

Φαίη Σκορδά