Σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν στο χθεσινό ποδοσφαιρικό αγώνα ΑΕΛ – ΑΠΟΕΛ στο Τσίρειο στάδιο στη Λεμεσό.

Συγκεκριμένα, τα επεισόδια σημειώθηκαν εντός του γηπέδου την ώρα που ο αγώνας ήταν σε εξελίξει καθώς έξω από το γήπεδο υπήρξαν μικροσυμπλοκές οι οποίες με την παρέμβαση της Αστυνομίας δεν επεκτάθηκαν.

Κατά τη διάρκεια των επεισοδίων, συνελήφθησαν για αυτόφωρο αδίκημα και τέθηκαν υπό κράτηση, 37χρονος κάτοικος Λεμεσού και 21χρονος κάτοικος Λευκωσίας. Οι δύο φέρονται να αντιστάθηκαν στη σύλληψή τους και για να γίνει κατορθωτός ο περιορισμός τους, χρησιμοποιήθηκε η αναγκαία βία. 

Από τα επεισόδια τραυματίστηκαν τόσο οι δύο συλληφθέντες, όσο και τέσσερα μέλη της Αστυνομίας. Μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού όπου διαπιστώθηκε ότι 37χρονος και 21χρονος φέρουν διάφορα τραύματα σε διάφορα μέρη του σώματός τους και αφού έτυχαν των πρώτων βοηθειών, απολύθηκαν από το Νοσοκομείο και τέθηκαν υπό κράτηση σε Αστυνομικό Σταθμό. 

Όσον αφορά στους τέσσερις τραυματίες αστυνομικούς, όπως διαπιστώθηκε φέρουν κακώσεις, εκχυμώσεις και τραύματα σε διάφορα μέρη του σώματός τους.

Ένας από αυτούς, υπέστη αντιβράχιο οίδημα στο δεξί χέρι. Μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου κρατήθηκε για νοσηλεία στον ορθοπεδικό θάλαμο.

Το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά την υπόθεση.τούς, αφού έτυχαν των πρώτων βοηθειών απολύθηκαν.