Spare ribs ΜΕ ΚΟΥΜΑΝΤΑΡΙΑ και chips ΚΟΛΟΚΑΣΙ

ΓΙΑ ΤΑ Spare ribs:

400γρ. SPARE RIBS

30γρ. καστανή ζάχαρη

2-3 sticks θυμάρι

2-3 sticks

25γρ.  σκόρδο

25γρ. ελαιόλαδο

Αλάτι – Πιπέρι

ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΛΣΑ :

200γρ. κουμανταρία

25γρ. μέλι

Θυμάρι

Πιπέρι αρτιμαθκίας

25γρ. βούτυρο

Αλάτι – πιπέρι

ΓΙΑ ΤΑ CHIPS:

200γρ. κολοκάσι

25γρ. ελαιόλαδο

Αλάτι  

ffdffbg-0OHLQ.JPG