Στα «δικαστήρια» θα οδηγήσει ο πρόεδρος του Κόμματος του Λαού, Κουντρέτ Οζερσάι πρώην «υπουργούς» που ήταν υποψήφιοι «βουλευτές» αλλά δεν εκλέγηκαν και έτσι δεν έχουν τώρα ασυλία για σκάνδαλα και ατασθαλίες.
 
Μέσω του λογαριασμού του στο Facebook ο κ. Οζερσάι ανακοίνωσε ότι σήμερα άνοιξε υπόθεση στην «αστυνομία». Δεν έχουν πλέον αυτή τη θωράκιση και γι’ αυτό πριν λίγο με το αιτιολογικό ότι προκάλεσαν ζημιά με τις πράξεις τα δικαιώματα του «κράτους» καταθέσαμε παράπονο στην «αστυνομία», γράφει, προσθέτοντας ότι «εμείς δεν είπαμε όσοι είπαμε απλά για να τα πούμε. Έχουμε βούληση να τα κάνουμε πράξεις, θα συνεχίσουμε να πράττουμε αυτό που πρέπει».
 
Στην ανάρτησή του ο πρόεδρος του ΚΛ δεν αναφέρεται σε ονόματα, όμως προεκλογικά αλλά και προηγουμένως είχε αναδειχθεί ως θέμα συζήτησης η συμφωνία για την ιδιωτικοποίηση του παράνομου αεροδρομίου της Τύμπου. Δύο «υπουργοί» οι Ταχσίν Ερτουτγρούλογλου και Κεμάλ Ντουρούστ είχαν δεχθεί επικρίσεις για την συμφωνία με την εταιρεία που διαχειρίζεται σήμερα το παράνομο αεροδρόμιο και τα έργα κατασκευής και επέκτασης. Ο Ερτουγρούλογλου είχε διατελέσει προηγουμένως «υπουργός συγκοινωνιών» ενώ ο Ντουρούστ είναι ο απερχόμενος «υπουργός συγκοινωνιών».

Πηγή: ΚΥΠΕ