Η εταιρεία τους προσέφερε την ευκαιρία να απολαύσουν την τοπική κουζίνα και τα αξιοθέατα

Η Cobalt, εγκαινιάζοντας τον προορισμό της Βηρυτού, διοργάνωσε την Πέμπτη 25 Μαΐου ένα ημερήσιο ταξίδι καλώντας τους τουριστικούς πράκτορες και τους εκπροσώπους των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης να πετάξουν με τα φτερά της Cobalt.

Σε λιγότερο από μία ώρα πτήσης, οι επιβάτες βρέθηκαν στη Βηρυτό και ξεναγήθηκαν σε έναν ξεχωριστό προορισμό απολαμβάνοντας την τοπική κουζίνα και τα αξιοθέατα.

Η πρωτεύουσα του Λιβάνου αποτελεί ιδανικό ορμητήριο για να επισκεφτεί κανείς αφού έχει ιδιαίτερο ιστορικό, αρχιτεκτονικό, αρχαιολογικό, γαστρονομικό και οινολογικό ενδιαφέρον. Επιπλέον, η μικρή της απόσταση από την Κύπρο, οι προσιτές της τιμές αλλά και η έντονη νυχτερινή ζωή, αποτελούν ιδανική αφορμή για μία μίνι απόδραση.

Οι πτήσεις της Cobalt από τη Λάρνακα προς τη Βηρυτό, θα πραγματοποιούνται επτά φορές την εβδομάδα με τιμές που ξεκινούν από €55. Συγκεκριμένα, τα δρομολόγια είναι προγραμματισμένα κάθε Δευτέρα, Τρίτη, Παρασκευή και κάθε Πέμπτη και Κυριακή με δυο πτήσεις (πρωινή και βραδινή).

Το επιβατικό κοινό μπορεί να αναζητήσει περισσότερες λεπτομέρειες για τις πτήσεις της Cobalt στην ιστοσελίδα της εταιρείας www.cobalt.aero.