Τελέστηκε την Τετάρτη 11 Οκτωβρίου 2017 στο Δήμο Αγίας Νάπας, σε ένα από τους πιο δημοφιλή και πανέμορφους χώρους τέλεσης πολιτικών γάμων που φέρει την ονομασία «΄Αμμος του Καμπούρη ο 20000ός πολιτικός γάμος.

Το τυχερό ζευγάρι με τον αριθμό αυτό είναι οι Ιlia Privalov και Elena Kolesnikova από τη Ρωσία, οι οποίοι επέλεξαν να τελέσουν το γάμο τους στην Αγία Νάπα.

ag1.jpg


Τον γάμο τέλεσε ο Δήμαρχος κ. Γιάννης Καρούσος, ο οποίος αφού τους ευχαρίστησε για την επιλογή τους να ενωθούν με τα δεσμά του γάμου  στην Αγία Νάπα, υπογράμμισε το γεγονός ότι αποτελούν τον υπ’ αριθμό 20,000 χιλιάδες ζευγάρι που επιλέγει το Δήμο μας για να ενώσει τις τύχες του.

 Εξέφρασε, επίσης, την ικανοποίησή του που ο Δήμος κατάφερε σε μεγάλο βαθμό να πετύχει τους στόχους που έχει θέσει ξεπερνώντας τους με τον πολύ υψηλό αριθμό των 20,000 γάμων που έχουν πραγματοποιηθεί και δήλωσε ότι το γεγονός αυτό  «αποδεικνύει κάτι που είναι ευρύτερα γνωστό ότι δηλαδή η περιοχή μας είναι από τις ομορφότερες του νησιού της θεάς του έρωτα Αφροδίτης αλλά και της ανατολικής Μεσογείου γενικότερα».

ag2.jpg

«Ως Τοπική Αρχή» συνέχισε, «έχουμε επενδύσει τα τελευταία χρόνια αναβαθμίζοντας σε σημαντικό βαθμό τους υφιστάμενους χώρους και δημιουργήσαμε ακόμη περισσότερους για να ικανοποιήσουμε την αυξανόμενη ζήτηση από τη μία πλευρά, αλλά και για να προσφέρουμε ακόμη περισσότερες επιλογές στα ενδιαφερόμενα ζευγάρια

«Η προσπάθειά μας θα συνεχιστεί με στόχο τον εμπλουτισμό του γαμήλιου τουριστικού μας προϊόντος με όλα τα θετικά επακόλουθα που αυτό συνεπάγεται» κατέληξε ο κ. Καρούσος.

Στο τυχερό ζευγάρι ο Δήμαρχος Αγίας Νάπας δώρισε αναμνηστικά δώρα μεταξύ των οποίων μία κλειδαριά για να κλειδώσουν τον έρωτά τους στην γέφυρα των ερωτευμένων και ειδικό δώρο-ενθύμιο για το γεγονός ότι ο δικός τους γάμος αποτέλεσε τον 20,000ό που έχει πραγματοποιηθεί από το Δήμο.

ag3.jpg