Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου προσήχθη σήμερα εκ νέου ο 34χρονος, ο οποίος τελούσε υπό κράτηση σε σχέση με υπόθεση διαρρήξεων και κλοπών τεσσάρων καταστημάτων στο εμπορικό κέντρο της Πάφου, επί της οδού Μακαρίου.  

H υπόθεση αναβλήθηκε για τις 6 Φεβρουαρίου του 2017 και το δικαστήριο διέταξε όπως παραμείνει υπό κράτηση μέχρι τη νέα ημερομηνία που ορίστηκε για να ακουστούν γεγονότα. 

Σε προηγούμενη δικάσιμο ο 34χρονος είχε ζητήσει νομική αρωγή και το αίτημα του έγινε αποδεκτό από το δικαστήριο. 

Ο 34χρονος καταζητείτο για διαρρήξεις τεσσάρων καταστημάτων στο εμπορικό κέντρο της Πάφου κατά την περίοδο Απριλίου  – Σεπτεμβρίου του 2016 και συγκεκριμένα επί της οδού Μακαρίου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία Πάφου, εναντίον του 34χρονου είχαν εκδοθεί τέσσερα εντάλματα σύλληψης και συνελήφθη τελικά στη Λευκωσία. Μετά τη σύλληψή του οδηγήθηκε στα Γραφεία του Τμήματος Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου για να ανακριθεί.

Το ΤΑΕ Πάφου είχε προχωρήσει σε έρευνα στην οικία του πατέρα του 34χρονου στην Πάφο στο πλαίσιο της οποίας εντοπίστηκαν ρούχα και παπούτσια που αποτελούσαν προϊόντα κλοπής και αναγνωρίστηκαν από παραπονούμενο. Η Αστυνομία εξετάζει επίσης το ενδεχόμενο κατά πόσο ο 34χρονος εμπλέκεται σε άλλες υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών.