Ο θεσμός Stoli Original Bar & Club Awards, δημιούργημα της Stolichnaya Vodka, έχει συμβάλει καταλυτικά στην ποιοτική αναβάθμιση του κλάδου εστίασης. Η φετινή 6η διοργάνωση πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 18 Μαΐου στο Pavilion Hall στην Λευκωσία, όπου εκπρόσωποι και ιδιοκτήτες κέντρων αναψυχής, εκπρόσωποι μέσων μαζικής ενημέρωσης αλλά και πλήθος κόσμου έζησαν μια ανατρεπτική βραδιά.

Ο θεσμός που έχει σαν σκοπό να δοθούν κίνητρα βελτίωσης αλλά και ποιοτικής αναβάθμισης στον κλάδο εστίασης. Μέσω της διαδικασίας βαθμολόγησης, οι υποψήφιοι κρίνονται από το κοινό τους και μέσω αμερόληπτης και αντικειμενικής ψηφοφορίας, αναδεικνύονται οι νικητές. Την επιμέλεια της ηλεκτρονικής ψηφοφορίας είχε η Microsoft Innovation Center Cyprus, η οποία αποτελεί και τον Platinum χορηγό.

Οι εντυπωσιακοί παρουσιαστές Δημήτρης Ουγγαρέζος & Αθήνα Οικονομάκου, ο αγαπημένος Χοβίκ, οι μοναδικοί Onirama και Γιώργος Παπαδόπουλος και το ανατρεπτικό σόου από τον εκρηκτικό Τόνι Σφίνο, αποτέλεσαν την τέλεια συνταγή για την μεγάλη επιτυχία του πιο ασυμβίβαστου και ατέλειωτου πάρτι!

Platinum Sponsor: Microsoft Innovation Center

Gold Sponsors: Amathus Travel, Kemanes Print Shop, Pavilion Hall

Silver Sponsor: Davines Sustainable Beauty

Supporters: Panayiotides Promotional Ideas, Model Pro, Nanolab, Loukia Kyriakou Couture, Tereza Manti Makeup Artist, Notis

Digital Sponsor: Blend Digital Agency

Production by: Beyond Entertainment

Wings by: RED BULL

image002-AzhOe.jpg

image003-gWqUx.jpg

image004-XXn8U.jpg

image005-tO4Yp.jpg

image006-jjOCF.jpg

image007-JkhpT.jpg

image008-zwOuJ.jpg

image009-N1OLu.jpg

image010-3aqG0.jpg

image011-4ZSrU.jpg

image012-hSFNE.jpg

image013-SHfNN.jpg

image014-zgUfK.jpg

image015-yeNuK.jpg

stoeiwwwwwwwwwwww.jpg

image016-rDqpt.jpg