Υπόθεση κλοπής και παράνομης κατοχής κυνηγετικού πυροβόλου όπλου διερευνά η Αστυνομία, μετά τον εντοπισμό κυνηγετικού όπλου σε κατοικία 46χρονου στην επαρχία Λευκωσίας.

Συγκεκριμένα, στις 11 Δεκεμβρίου, 2017, 32χρονος κατήγγειλε στην Αστυνομία στην επαρχία Αμμοχώστου, ότι απώλεσε το κυνηγετικό όπλο του, το οποίο ενδεχομένως να είχε κλαπεί.

Ο 32χρονος ανάφερε πως είχε δει τελευταία φορά το όπλο του την προηγούμενη μέρα, Κυριακή 10 Δεκεμβρίου, 2017, γύρω στις 4.30μ.μ., όταν κατά την εξόρμηση του για κυνήγι, είχε αφήσει το όπλο του στο αυτοκίνητο του και ακολούθως επέστρεψε στην κατοικία του. Όταν αναζήτησε το όπλο του την επόμενη μέρα 11 Δεκεμβρίου, 2017 δεν το εντόπισε και προχώρησε σε καταγγελία στην Αστυνομία.

Μέλη της Αστυνομίας, γύρω στις 3.35μ.μ., χθες, κατά τη διάρκεια έρευνας στην οικία του 46χρονου, στην επαρχία Λευκωσίας, εντόπισαν και κατάσχεσαν το κυνηγετικό όπλο του 32χρονου και προχώρησαν στη σύλληψη του 46χρονου για το αυτόφωρο αδίκημα της παράνομης κατοχής πυροβόλου όπλου.

Από εξετάσεις που έγιναν, προέκυψε μαρτυρία εναντίον 23χρονου, ο οποίος φέρεται να πούλησε το κυνηγετικό όπλο στον 46χρονο.

Ο 23χρονος συνελήφθη γύρω στις 10.40 χθες βράδυ στην επαρχία Αμμοχώστου από μέλη της Αστυνομίας βάσει Δικαστικού εντάλματος και τέθηκε υπό κράτηση, όπως και ο 46χρονος, για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας διερευνά υπόθεση παράνομης κατοχής κυνηγετικού πυροβόλου όπλου εναντίον του 46χρονου, ενώ ο Αστυνομικός Σταθμός Ξυλοτύμπου διερευνά υπόθεση κλοπής του κυνηγετικού όπλου.