Συνεχίζονται οι αντιδράσεις για τις διαρροές εγγράφων και χαρτών που είδαν το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες δυο μέρες.

 Φανερά ενοχλημένη είναι η Κυβέρνηση αλλά και ο πολιτικός κόσμος από τις διαρροές νωρίτερα σε δηλώσεις του ο ΚΕ απηύθυνε έκκληση προς τους λειτουργούς του Τύπου στην Γενεύη να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί σε όσους επιχειρούν να εκμεταλλευτούν το τί γίνεται στη Γενεύη και τη συγκυρία έτσι ώστε να δημιουργήσουν προβλήματα στον στόχο του τερματισμού της κατοχής και της επανένωσης της Κύπρου.

Σε ανάρτηση του ο  υφυπουργός παρά τω προέδρω Κωνσταντίνος Πετρίδης έγραψε: “Η σημερινή διαρροή συνιστά πραγματική και επικίνδυνη υπόσκαψη”. Κρίμα να “είναι αυτή η απάντηση στη προσπάθεια διαβούλευσης και πληροφόρησης”.

Αντίδραση και από τον Πρόεδρο του ΔΗΚΟ, οποίος δημοσίευσε ανάρτηση της Προεδρίας της Δημοκρατίας: “ Έκκληση στους δημ/γράφους να είναι προσεκτικοί σε όσους επιχειρούν να δημιουργήσουν πρόβλημα στον στόχο για επανένωση”.

Ανακοίνωση ΔΗΣΥ για τις διαρροές
 
"Τη στιγμή που όλη η προσοχή είναι στραμμένη στις πολύ κρίσιμες εξελίξεις και θα έπρεπε στη δύσκολη διαπραγμάτευση να μας συνέχει πνεύμα ενότητας, είμαστε αναγκασμένοι να ασχοληθούμε ξανά με μιαν αχαρακτήριστη πράξη", αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο ΔΗΣΥ.
 
"Το μόνο αποτέλεσμα μιας τέτοιας ενέργειας είναι να διευκολύνεται η άλλη πλευρά και να πλήττεται το εθνικό συμφέρον", προσθέτει. 

papado1.JPG
petridis1.JPG
torn.JPG