Τα Original Marines στο πλαίσιο της καλοκαιρινής εκστρατείας ‘Original Summer Tour’ διασκέδασε το κοινό με 4 ξεχωριστές εκδηλώσεις στις παραλιακές πόλεις του νησιού, προσφέροντας δώρα σε όλη την οικογένεια και διοργανώνοντας παιχνίδια στον παλμό του καλοκαιριού.

Οι εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν στις 8/7 στο King’s Avenue Mall στην Πάφο, στο κατάστημα Original Marines, στις 16/7 στο Iguana στη Λάρνακα, παραλία Mackenzie, στις 22/7 στο Fasouri WaterPark Watermania στη Λεμεσό και στις 30/7 στην παραλία Vrissiana στον Πρωταρά.      

Κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων τα Original Marines προσέφεραν δώρα στους παρευρισκομένους, καθώς και ένα δωροκουπόνι αξίας €10, για να το αξιοποιήσουν στις επόμενες αγορές τους. Οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να διασκεδάσουν με καλοκαιρινά live links αλλά και να κερδίσουν γουστόζικα δώρα για την παραλία Original Marines με τη συμμετοχή τους στο παιχνίδι ‘μάντεψε το συνδυασμό’.

Τα Original Marines που ντύνουν τα παιδιά μας από το 2007 με 4 καταστήματα σε Λευκωσία, Λεμεσό και Πάφο, σύντομα έρχονται και στη Λάρνακα με νέο outlet στον κυκλικό κόμβο Αραδίππου με μειωμένες τιμές ολόχρονα μέχρι 70%!

Η άνεση στην εφαρμογή, οι επιλογές για κάθε δραστηριότητα και στιγμή στη ζωή των παιδιών, είναι αυτά που ξεχωρίζουν τα Original Marines και τους κέρδισαν μια θέση στις καρδιές τόσων γονιών στην Κύπρο.

Οι συλλογές περιλαμβάνουν και κομμάτια με τους αγαπημένους χαρακτήρες των παιδιών για να νιώθουν χαρά κάθε στιγμή που τα φοράνε, αλλά χαρούμενοι θα είναι και οι γονείς που θα βλέπουν τα παιδιά τους καλοντυμένα.  

Οι άνθρωποι της Original Marines, βρίσκονται πάντα δίπλα σας, πρόθυμοι να σας βοηθήσουν να βρείτε το κατάλληλο συνολάκι για το παιδί σας, για κάθε περίσταση.   

Παράλληλα, τα Original Marines, γνωρίζοντας την ανάγκη των γονιών να φροντίζουν με τα καλύτερα για το ρουχισμό των παιδιών τους σε συμφέρουσες τιμές, δημιούργησαν το σχέδιο ανταμοιβής Original Stars, όπου με κάθε αγορά ο καταναλωτής συλλέγει αστέρια  με την ευκαιρία να κερδίσει δωροκουπόνια αξίας μέχρι και 350 ευρώ για τις επόμενες αγορές του!